Hoşgeldiniz  

Meclis toplantısından yüz ‘gül’düren karar

Semih Köken | 07 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 8’nci sınıfa giden 600 öğrenciye 600 bisiklet vereceklerinin müjdesini verdi.

**

Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül’ün Başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantında bir önceki toplantında alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi. Gündemin 3’ncü maddesinde yer alan, Belediye Başkanına, borçlanma, temlik ve ipotek işlemleri için yetki verilmesi konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul verildi. Gündemin 4’ncü maddesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde Belediye araçları ile öğrenci servisinin yapılıp yapılmayacağı, yapılması halinde ücretinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edilirken ücret olarak yıllık 50 TL’den 60 TL.çıkarıldı.

EĞİTİMİN BAŞLADIĞI GÜN DAĞITIM YAPILACAK
4’ncü maddenin görüşülmesi sırasında kıssa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gül, 8’nci sınıfa giden her öğrenciye bir bisiklet vereceklerini söyledi. Başkan Gül; Çocuklarımıza daha sağlıklı bir yaşam için her 8’nci sınıfa giden öğrenciye bir bisiklet vereceğiz. Bisikletlerimiz geldi eğitim başladığı gün dağıtımını yapacağız” dedi. Gündemin 5’nci maddesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, yeşil alanların bakımı işini 36 aylık ihaleye çıkarılması konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

FUARLAR VE İZİNLER GÜNDEMDE YERİNİ ALDI
Gündemin 6’ncı maddesi, Belediyenin 2016 yılı içerisinde katılacağı yurt dışı Turizm fuarlarının belirlenmesi ve yurt dışı izni konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 7’nci maddesi, Kemer Kuzdere Mahallesi çatı katı parapet yüksekliği konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısına buluşmak üzere meclis dağıldı.
Bir sonraki Meclis Toplantısı 6 Ekim Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.

DSC_9209

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle