Hoşgeldiniz  

Masallar sanatla yaşatılıyor

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Konyaaltı İlçesi’ndeki Masal Sanat Evi’nde bir araya gelen ressamlar, ‘Askıdaki Masallar’ adını verdikleri çalışma kapsamında masal kahramanlarını ipek, kumaş, cam şişe, vazo gibi objelerin üzerine işliyor.

**

Masal Sanat Evi’nde ‘Askıdaki Masallar’ adını verdikleri proje için bir araya gelen ressam ve stilistler, masal kahramanlarını, masallardaki hayal dünyasını kumaş ve cam objeler üzerine aktarıyor. Ressam İnci Işıldağ gözetiminde çalışmalarını sürdüren ressamlar, masalları tuvallere işlerken çocukluklarına yolculuk yapıyor.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE
Gazi Üniversitesi resim bölümü mezunu stilist-ressam İnci Işıldağ, resim sanatında farklılıklar yaratma çabasında olduklarını söyledi. Işıldağ, “Evlerimizdeki eski eşyaları, yeni ve eski giysileri, kumaşları, kullanılmayan cam şişe, vazo, ayakkabı, toprak testi, küp gibi birçok objeyi masal resimleriyle renklendirip, dekoratif süs eşyasına dönüştürüyoruz” dedi. Işıldağ, eserlerin göz kamaştıracak, büyüleyecek, sanatseverleri masal dünyasına sürükleyecek farklı bir sergi planladıklarını da kaydetti. (DHA)

5ce10cd1ca49a0a19a8dc1ec2fde5912

dd1b3bc5946b530b88e0f2ae87e915b0

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle