Hoşgeldiniz  

Latif Doğan’dan Unutulmaz Ramazan Konseri

SEMİH KÖKEN | 06 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan Şenlikleri ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahneye çıkan Latif Doğan, alanı dolduran vatandaşların coşkusuyla karşılaştı. Büyük ilgi gören Doğan, en güzel türkülerini Antalyalılar için söyledi. Türküleriyle davetlileri hem eğlendiren hem de duygulandıran Doğan, konseri sırasında anlattığı anıları ile de izleyenleri kahkahaya boğdu. Antalyalılar, konser boyunca türkülere telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti.
Latif Doğan, şarkı aralarında 11 ayın sultanı Ramazan’ı en iyi şekilde yaşayabilmek için dualar etti. Doğan’ın “Allah tutulan oruçları kabul etsin, Kadir Gecesi’ne ulaştırsın, seneye Ramazan Ayı’na ulaştırsın” diye devam ettiği dualarına, vatandaş hep bir ağızdan ‘Amin’ dedi.
BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR
Latif Doğan, Ramazan Şenlikleri’nin düzenlendiği alanı çok beğendiğini ifade ederek “Böylesine manzaralı bir alanda konser yapıyoruz. Bu imkanı bize sunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı İlyas Çopur, Başkan Menderes Türel adına Latif Doğan’a çiçek takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle