Hoşgeldiniz  

Korman’dan Başkan Gül’e Ziyaret

SEMİH KÖKEN | 10 Temmuz 2014 | Yaşam A- A+

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Antalya Temsilcisi Münir Erer Korman, Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu.

KKTC Antalya Temsilcisi Münir Erer Korman, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaretlerinde 3’ncü dönemdir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Gül’ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Gül’ü makamında ziyaret den Korman yaptığı açıklamada; sayın başkan Mustafa Gül, gerek ülkeme KKTC misyonuna gerekse şahsıma her zaman sevgiyle bakmıştır. Bizlere destekte kusur etmeyen Kemer Belediye Başkanımıza ülkem ve şahsım adına başarılar dilemek için geldim. Biliyorsunuz Sayın Kemer Belediye Başkanımız ve Kemer’le ayrı bir organik bağımız daha var diyen Korman; geçtiğimiz yıl Kıbrıs’ta Turizmin gözbebeği Lapta ile kardeş belediye anlaşması yaptılar. Bu nedenle de başkanımıza çok teşekkür ederim. Beni en çok mutlu eden bir gelişmede; yeni yapılan bir caddenin değerli büyüğümüz 3. Dönem Cumhurbaşkanımız Derviş Eroğlu’nun adının verileceği bizi mutlu etmiştir. Umarım bu karar en yakın zamanda alınır ve hayata geçirilir. Bu vesileyle kemer belediye Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Mustafa Gül’e çalışmalarında başarılar dilerim. Dedi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Antalya Temsilcisi Sayın, Münir Erer Korman ile çok uzun yıllardır dostluğu olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Gül; bu dostlukla birlikte Yavru vatanımız KKTC Lapta belediyesi ile kardeş şehir ilişkilerinde de köprü olan Sayın Korman’a teşekkür ederim. Ayrıca kardeş şehir olduktan sonra KKTC ziyaretleri sırasında Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’nuda makamında ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Gül; ziyaretleri sırasında Kemer’de yapımı devam eden Kemer 2 yolunun Sayın KKTC Cumhurbaşkanının adını vereceklerini teklif ettiklerini ve bu teklife çok olumlu baktıklarını dile getirdi. Başkan Gül; inşallah Ağustos ayında yapılacak Meclis toplantısında bu kararı alıp Sayın KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’nu da Kemer’e davet edeceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Gül ve Münir Erer Korman birbirlerine karşılıklı plaket takdim ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle