Hoşgeldiniz  

Konyaaltı’nda Yeni Sokaklar Numaralandırılıyor

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi, sınırları içinde bulunan mahallelerin sokak ve yön levhalarını yeniliyor. Sokak ve mahalle adres güncellemesi ya da daha farklı nedenlerden ötürü işlevliğini yitirmiş sokak ve yön levhaları tek tek yenileniyor.
Konyaaltı Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü Numarataj Servisi, 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerin sokak numaralarını belirledi. Buna göre Hisarçandır, Kır, Geyikbayırı, Çağlarca, Gökçam, Karatepe ve Gökdere başta olmak üzere 23 mahallede toplam 184 sokakta numaralandırma işlemi yapıldı. 32 sokakta ise sokak levhası yenileme çalışması yapıldı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne geçilmesiyle birlikte, adres tespitlerinin kolaylıkla yapılabilmesi bakımından sokak ve yön levhalarını yenilediklerini söyledi. Başkan Böcek, cadde üzerinde levhaların tümüyle yenilendiğini ve binaların kapı numaralama çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Başkan Böcek, bununla birlikte 30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsü kazanan köylerde, sokak levhası çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladıklarını belirterek, yeni tabelalarda yer alan sokak ve mahalle isimleri ile tanıtım numaralarının, vatandaşların adres bulmasında kolaylık sağladığını ifade etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle