Hoşgeldiniz  

Kick Boksçular Başkan Gül’ü Ziyaret Etti!

SEMİH KÖKEN | 26 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

kick boks kemer (1) - Kopya kick boks kemer (2) - Kopya kick boks kemer (3) - Kopya

16 Madalyalı Kick Boks sporcu Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Çamyuva Alakuş Kick Boks Temsilcileri Ali Alakuş, Hacı Ceylan ve sporcular Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette sporcuları sıcak karşılayan ve makam odasında ağırlayan, Kemer belediye Başkanı  Mustafa Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Turnuvada 16 madalya alan sporcuları da kutladı.

Geçtiğimiz günlerde Kemer’de düzenlenen “Akdeniz Turnuvası” da 8 birincilik 5 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyası alan sporcular Başarılı hocaları ile Başkanı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı Kemer Belediyesine teşekkür ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Gül’e teşekkür eden Çamyuva Alakuş Kick Boks antrenörü  Ali Alakuş; belediyenin yardımları ile daha da başarılı sporcular yetiştireceğini, Kick Boks sporunda Kemer’in adını her zaman duyuracaklarını söyledi.

Başkan Mustafa Gül ise; geleceğimizin gençleri olan sporcularımızın her zaman yanında olduk. Bu konuda bizlere düşün görevleri en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Çocuklarımızın bu heyecanını ve çabasını gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan korumayı amaçlıyor. Beni makamımda ziyaret ederek onurlandırdığınız için siz sayın hocalarımızı ve sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle