Hoşgeldiniz  

Kick Boks Avrupa Kupası Kemer de yapıldı

Semih Köken | 12 Nisan 2021 | Yaşam A- A+

Kick Boks Avrupa Kupası Kemer de  yapıldı

Kemer de  düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) tamamlandı.

Antalya‘da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open) tamamlandı.

Kemer ilçesindeki bir otelin spor salonunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak gençler ve büyükler kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyona, yaklaşık 30 ülkeden bini aşkın sporcu katıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı ve Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) Asbaşkanı Salim Kayıcı, AA muhabirine çok güzel bir organizasyona Antalya’da ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Müsabakaları 9 Nisan’da başlayan turnuvaya katılımın yoğun olduğunu, dereceye giren sporculara ilişkin istatistik çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kayıcı, şöyle konuştu:

“Dereceye giren sporcularımız madalyalarını aldı. Kendilerini ülkelerine, memleketlerine uğurlamaya başladık. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı kick boks camiası adına teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Kayıcı, organizasyonda başarılı olan Türk sporcular arasından 13-22 Ağustos’ta Macaristan‘ın Gyor şehrinde yapılacak Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, 10-19 Eylül‘de Konya‘da gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları ile 5-14 Kasım’da Rusya‘nın başkenti Moskova‘da düzenlenecek Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek milli takımın belirleneceğini sözlerine ekledi.

AFYONKARAHİSAR SPORCULARI BAŞARILI

Müsabakaya Afyonkarahisardan katılan Şanlı spor kulubu sporcuları başarı kazandı . Şanlı Spor kulubunun hocası Serdar Şanlı “Kickboks Euro Cup şampiyonasında sporcularım Kazım Köken ve Mert Manap euro cup ikincisi olmuşlardır sporcularımı tebrik ederim başarılarının devamını dilerim”dedi.

2016 Avrupa Şampiyonu olan Mustafa Kazım Köken “Kickboks euro Cup da nasibimiz ikincilik üstümde eğmeği olan başta @serdarsanli03 hocam a ve takım arkadaşlarım ve aileme beni destekleyen herkese teşekkür ederim”dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle