Hoşgeldiniz  

Kemer’de Yeni Doğan Bebeklere mevlit okutuldu

SEMİH KÖKEN | 23 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

 

DSC_9045 DSC_9015 DSC_9033 DSC_9042Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yaklaşık 6 yıldır yürüttüğü ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında 2014 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında dünyaya gelen bebeklere, Nisan ayı içinde Kemer Huzur Cami Konferans Salonu’nda mevlit okutulmuştu. 2014 yılının ikinci Altı ayı içinde doğan bebeklere Kemer Huzur Cami Konferans Salonu’nda mevlit okutuldu.

Kemer Huzur Camide okutulan mevlite Kemer Belediyesi Mustafa Gül’ün eşi “Hoş Geldin Bebek” Projesinin Mimarı Neşe Gül, Kemer Belediye Meclis Üyesi Aslı Bayar Ulukapı ve Anneler bebekleri katıldı.
Yemekli mevlit programına anneler bebekleri ile katılırken Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi ve ‘Hoş Geldin Bebek’ projesinin mimarı Neşe Gül ise, mevlide katılan tüm annelerle çeşitli hediyeler takdim ederek bebekleri için Annelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında yapmış olduğumuz başka bir uygulamanın ikincisini Kemer Belediyesinin katkıları ile düzenlemekteyiz diyen Neşe Gül; Birçok annenin akrabalarının burada olmadığı ve Mevlit yapamadıklarını bizlere söylemişlerdi. Tabi bazı Anneler Maddi bazı Anneler ise manevi eksiklik yüzünden bu ananemizi yerine getiremiyorlardı. Bizde Kemer Belediyesi işbirliği ile bu güzel günde Anneler ve bebekleri ile bir araya gelerek yeni doğan çocuklarımızın mevlidini okuttuk. Katılan tüm annelere hayırlı olsun ve Allah Kabul etsin. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle