Hoşgeldiniz  

Kemer’de Slalom Heyecanı

SEMİH KÖKEN | 01 Aralık 2014 | Yaşam A- A+

TOSFED’in izini ve Kemer Belediyesinin destekleri ile Kemer Motorsporları Kulübü tarafından Kemer Ralli Alanında düzenlenen Çift Çıkışlı Gymkhana Slalom Yarışları tamamlandı. Yarışlara Kemer, Isparta, Antalya, Burdur, Elmalı, Kumluca’dan, İki bayan yarışmacı, otuz sekiz ön ve arkadan çekişli araç ve beş 4×4 aracın kapıştığı yarışlar büyük ilgi gördü.

 

 

Yarışın ilk başlangıcı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve oğlu İsmail Gül ile birlikte Türk Bayrağını sallaması ile saat 12:30’da başlayan organizasyon akşam 17:00’e kadar devam etti.

Kemer Motorsporları Kulübü Başkanı Serdar Honamlı yarışlar sonrası yaptığı açıklamada; “Yaptığımız Çift Çıkışlı Gymkhana Slalom Yarışlarına destek veren Kemer Belediyesine, katılan tüm sporcu arkadaşlarıma ve gelip burada bu zevkli yarışları bizlerle birlikte izleyen binlerce sporseverlere teşekkür ediyorum. Organizasyon için yaptığımız çalışmaların karşılığını bugün aldık ve çok şükür kazasız belasız bir organizasyonu tamamladık” dedi.

Yarışmalar sonun da lastiklerini yakmak için piste çıkan Metin Doğan yaptığı şov ile büyük ilgi gördü ama şov sonrası aracını çekici yardımı ile götürdü.

Kazananlara kupa haricinde hediyelerde verildi. Ön ve arkadan çeker araçlar kategorisi birincisine bir de bisiklet hediye edildi.

Kategorilerde ilk üç;

Ön ve Arkadan Çekişli Araçlar

  1. Ali Fırtına (BMW)
  2. Mustafa Sevinç (Seat)
  3. Serkan Çakır (Şahin)

4X4’ler

  1. Mehmet Civelek (Subaru)
  2. Ali Çevik (Subaru)
  3. Bilal Asım (Subaru)

Bayanlar:

  1. Umut Türkkuşu

 

  1. Gülten Kök
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle