Hoşgeldiniz  

KEMER ADINA ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRECEKLER

Semih Köken | 23 Mayıs 2021 | Yaşam A- A+

KEMER ADINA ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRECEKLER
Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Başkanı Aziz Şahin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.
ATİK Başkanı Şahin’e ziyareti sırasında, ATİK Genel Başkan Yardımcısı Mete Kaçar, ATİK Antalya Başkanı Sevinç Enginöz Eyilik, ATİK Almanya Münih Yönetim Kurulu Üyesi Fidan Kara, ATİK İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, ATİK Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demir, ATİK Köln Yönetim Kurulu Üyesi Meral Terzi, ATİK Antalya İstişare Yönetim Kurulu Üyesi Osman Yavuz, ATİK İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Summali Erdoğan, ATİK Antalya Başkan Yardımcısı Halime Özen Erbaş, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Temsilcisi Ayşegül Zeybek Uçar da eşlik etti.
Turizm, sanayi, tarım, gıda gibi alanlardaki iş adamları ile ülkeler arası ilişkileri geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan ATİK’in, Kemer Belediyesi ile de ortak çalışmalara imza atması için girişimlerde bulunacağı belirtildi.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, “ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin’in ziyaretinden memnun olduk. Yaptıkları çalışmaları takdir ediyoruz. Gıda, sanayi, turizm, kültür alanlarında çok güzel projeleri var. Kemer’de de ortak bir çalışma yapmak için fikir alışverişinde bulunduk. Ortak proje için ilerleyen günlerde Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV), Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) gibi kurumlarında katılımı ile bir toplantı yapacağız. İnşallah Kemer için hayırlı işlere imza atacağız.” diye konuştu.
Yapılacak olan projelerle ilgili Başkan Topaloğlu ile fikir alışverişinde bulunan ATİK Başkanı Şahin de 61 ülkede ve ülkelerin şehirlerindeki 178 ATİK başkanlıklarıyla girişimcilere destek sağladıklarını belirterek, “Kemer Belediyesi ile başka bir ülke belediyesini kültür, turizm, kardeşlik işbirliği çerçevesinde buluşturmak istiyoruz. Ayrıca Ekim ayında Kemer’de planlayacağımız İran – Türkiye Turizm İşbirliği Forumu çalışmalarını da istişare ettik.” dedi.
Mehmet Zeynep Dolu, Kenan Kaplan ve 57 diğer kişi
2 Paylaşım
Beğen

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle