Hoşgeldiniz  

Kayıp Oğluna Kavuştu

SEMİH KÖKEN | 13 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

Untitled-2(161) (1)Kayıp oğluna kavuşan anne, göz yaşlarına hakim olamadı AYDIN’da 2 hafta önce evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan sağır ve dilsiz 26 yaşındaki Engin Elekçi, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde bulundu. Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı’na gelerek oğlunu teslim alan Şengül Elekçi, “Anneler Günü’nün en güzel hediyesini aldım” diyerek, gözyaşı döktü.

İncirliova İlçesi’nde ailesiyle oturan Engin Elekçi, kimseye haber vermeden iş bulmak için 29 Nisan’da evden ayrıldı. Sağır ve dilsiz oğullarından haber alamayan aile, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Tüm yurtta aranan Elekçi’nin, Kemer’de 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı tespit edildi. Tekirova Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, gencin İncirliova’daki ailesini arayarak durumu haber verdi. Aldığı haber üzerine büyük mutluluk yaşayan 64 yaşındaki Şengül Elekçi, bugün sabah saatlerinde Kemer’e geldi. Karakolda misafir edilen anne Elekçi, heyecanla oğlunun getirilmesini bekledi.

EN GÜZEL HEDİYE
Jandarma ekipleri, otelden aldıkları Engin Elekçi’yi karakola getirerek annesine teslim etti. Anne ile oğlunun birbirine kavuşması sırasında duygusal anlar yaşandı. Oğluna sarılarak ağlayan Şengül Elekçi, jandarma ekiplerine teşekkür etti. Anneler Günü’nü büyük üzüntüyle geçirdiğini anlatan Şengül Elekçi, “Anneler Günü’nün en güzel hediyesini aldım” dedi.
Dakikalarca sarıldığı oğlunun elini sıkıca tutan Şengül Elekçi, artık yanından hiç ayırmayacağını söyledi. Anne ve oğul, işlemlerin ardından Aydın’a gitmek üzere Kemer’den ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle