Hoşgeldiniz  

İnternlerden moral motivasyon yemeği

Semih Köken | 18 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, cerrahi kliniğinde eğitim çalışmalarını tamamlayan intern doktorlar, yoğun geçen eğitim çalışmalarını moral ve motivasyon yemeği ile sonlandırdı.

**

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Cerrahi Kliniği’nde başarılı bir 3 hafta geçirdiklerini belirten intern doktor Barbaros Bahadır Sır, hocalarının deneyimlerinden faydalandıklarını anlattı. Cerrahi kliğinde üç haftanın yoğun geçtiğini kaydeden Barbaros Bahadır Sır, dönem arkadaşları Dr. Dilara Çakmakoğlu, Dr. Senem Özcan ve Dr. Esra Yel ile hocalarıyla dönemi yemekte değerlendirdiklerini vurguladı. Bu dönemde kazandıkları bilgi ve tecrübenin uzun ve zorlu meslek yaşantılarından yollarını aydınlatacağını ifade eden Sır, “Her öğrendiğimiz altın değerinde. Üzerine ne katabilirsek meslek yaşamımızda faydalı olacak” dedi.

KENDİNİZİ YENİLEYİN
İntern doktorların cerrahi kliniğinde kısa fakat önemli bir süreç yaşadıklarını anlatan Yard. Doç. Dr. Mehmet Akif Türkoğlu, “Yaşamları boyunca öğrenecekleri çok şey olduğunu genç meslektaşlarımıza hatırlatıyoruz. Kendilerini yenilemeleri gerektiği konusunda da uyarıyoruz. Tıp alanında her geçen gün hızla gelişmeler yaşanıyor. Bu nedenle sürekli okumak ve kendinizi yenilemeniz gerekiyor” diye konuştu. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle