Hoşgeldiniz  

Hedefleri Yıl Sonunda 230 bin Kişi

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

2365 metrelik Tahtalı Dağı zirvesi bu yıl rekor misafir ağırlamayı hedefliyor. 8 yıllık dönemde en fazla 210 bin kişi ağırlayan Olympos Teleferik, yılsonuna iki buçuk aylık bir dönem olmasına rağmen 208 bin rakamını bulmuş durumda ve hedef 230 bin kişi. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamada; “Yıl bitimine bu kadar zaman varken bu rakamları yakalamak bizleri çok mutlu etti. Sadece rakamlar ile değil 2365 metrelik Tahtalı Dağının zirvesinde yapılan yarışlar ve organizasyonlar ile Kemer tanıtımına biraz katkımız olduysa bu bizi daha çok mutlu etti.

REKOR YILIMIZ OLACAK

Bu sene Olympos Teleferik’in açılışından bugüne kadar olan zaman zarfında misafir konusunda bir rekora imza atıyoruz. Şu andaki kişi sayısı 208 bin kişi ama hedefimiz bu yıl 230 bin kişi ile tamamlamak. Bunu gerçekleştirmek için de önümüzde daha iki buçuk aylık bir dönem mevcuttur. Bu sene bizim rekor yılımız olacak. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız maksimum rakam 210 bin kişiydi. Ve yıl bitimine iki buçuk ay kala 208 bin kişiyi yakalamak bizim için bu yılı rekor yılımız demektir.

ORGANİZASYONLARA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Bizim amacımız doğaya zarar vermeyen sporları yapmak ve onlara destek vermektir. Sea to Sky ve Down Olympos’ta bunlardan bir kaç tanesi. Örneğin Sea to Sky Enduro Motosiklet yarışı sadece spor organizasyonu değil Kemerimizin de tanıtımı için inanılmaz büyük bir organizasyondur. Yapılan yarış dünyada birçok yerde yayınlandı ve yayınlanmaya da devam etmektedir. Biz yapılan yarışların hiçbirinden katkı almıyoruz ve sadece destek veriyoruz. Bundan da mutluyuz ve desteklerimizi devam ettireceğiz.

KIŞ AKTİVİTELERİMİZ İLE DEVAM EDECEĞİZ

Kışın ara vermeden devam edeceğiz ve kar ile ilgili aktivitelerimiz olacak. Uluslararası bazda değil ama Kemer’in tanıtımına yönelik burada iglo’lar yapacağız.

FUAR TANITIMI KEMER BELEDİYESİ İLE ORTAK YAPILACAK

Bu sene bir karar aldık ve fuarlara Kemer Belediye ile birlikte katılacağız. Umarım bölgedeki tüm işletmelerde bir birlik oluşturarak Kemer adı altında tanıtımımızı gerçekleştiririz. Bunun Kemer’e getirileri büyük olacaktır. Çünkü herkes bir şekilde birbirine bağlı konumdadır. Birlikten her zaman için güç doğar. Bizde bu bütünlüğün içerisinde yer aldığımızı göstermek için bu yıl tek değil Kemer Belediyesi ile birlikte tanıtım yapma kararı aldık.

YAMAÇ PARAŞÜTÜNE İLGİ YOĞUN

Yamaç Paraşütü iklim şartları uygun olduğu sürece sürekli yapılmakta ve şu ana kadar 2 bin kişiye yakın bir misafiri sadece yamaç paraşütü yapmak için Olympos Teleferik’e geldiler. Bu da bakıldığında çok iyi bir rakam ve yıllar geçtikçe bu rakamlar daha da fazla olacaktır. Zaten Tahtalı’nın zirvesi Dünyada denize en yakın zirvedir. Önümüzdeki yıl planlarımız arasında Yamaç Paraşütü ile ilgi festival yapmayı istiyoruz” dedi.

indir haydargumrukcu_tahtali1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle