Hoşgeldiniz  

Hayırsever vatandaştan hastaneye cihaz bağışı

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Mücadele ettiği kanser sonucu yaşamını yitiren kaptan pilot Tayfun Hacıoğlu’nun (48) tedavisi için toplanan yardım parasının kullanılmayan bölümü eşi Handan Hacıoğlu (45) tarafından geçtiğimiz aylarda Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi’ne 4 diyaliz makinesi olarak bağışlandı.

**

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği’nde hayırsever bağışçıya göstermiş olduğu örnek davranıştan dolayı düzenlenen organizasyonla teşekkür plaketi takdim edildi. Düzenlenen etkinliğe Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Kemal Kiraz, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Abdurrahman Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Halenur Şahin ve hastane çalışanları katıldı.

CİHAZLARA NE KADAR İHTİYAÇLARI OLDUĞUNU GÖRDÜM
Bağışta bulunan 2 çocuk annesi Handan Hacıoğlu “Öncelikle eşimin vefatından sonra ne yapabilirim diye düşündüm. Sevap defteri kapanmasın, adını yaşatmak istedim. Eşimin vefatının ardından yardım paralarının kalan kısmını bu şekilde değerlendirerek, onun ruhunun rahat ve huzur içinde olmasını sağlamak istedim. Diyaliz tedavisi gören hastaların bu cihazlara ne kadar ihtiyacı olduğunu gördüm ve aile dostumuz kalp damar cerrahı Ercan Akbulut ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi’ne 4 hemodiyaliz cihazı bağışlamaya karar verdim. Bu duruma vesile olan tüm dostlarıma ve siz hastane yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

BAĞIŞÇILARIMIZIN KATKILARI YADSINAMAZ
Hastaneye bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür eden Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, “Öncelikle başınız sağ olsun, eşinizin ruhu şad olsun. Sağlık hizmetlerine siz hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar büyük önem arz ediyor. Bugün hastanelerimizde vatandaşımıza iyi hizmet verebilmemizde siz bağışçılarımızın katkıları yadsınamaz. Yapmış olduğunuz bu örnek davranıştan dolayı insanlık adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Handan Hacıoğlu

IMG_4625 - Kopya

Kaptan Pilot Tayfun Hacıoğlu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle