Hoşgeldiniz  

Haciosmanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Semih Köken | 04 Aralık 2021 | Yaşam A- A+

Gelecek Partisi Ankara İl Başkan Yardımcısı Sayın Uğur Haciosmanoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Hacıosmanoğlu yayımladığı mesajın ’da Engelli vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden, mevcut imkân ve fırsatlardan tam ve eşit şekilde yararlanmaları, topluma etkin bir şekilde katılımlarının sağlanması tüm toplumun görev ve sorumluluğundadır.

Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır

Engelli vatandaşlarımıza destek olmak, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Dolayısıyla engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak ve duyurmak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir. Özellikle son yıllarda spordan sanata, eğitimden çalışma hayatına ve siyasete kadar hemen her alanda önemli başarılara imza atan engelli vatandaşlarımızın bu azim ve özgüvenleri her türlü takdiri fazlasıyla hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle