Hoşgeldiniz  

Göz Alıcı Hediyelerin Kalbi Zen’de atıyor!

Semih Köken | 19 Aralık 2021 | Yaşam A- A+

Pırlanta kolye modelleri elmas parçalardan oluşmaktadır. Pırlanta kesim taşın tasarımı ve şeklinin stil olarak belirlendiği aşamadır. Çoğu insan ilk bakışta birçok modelde boyut ve şekli aynı olarak görüyor olsa da elmaslar boyut ve şekil olarak farklılık gösterir. Elmaslar taç ve pavyon adında iki bölümden oluşur ve kendi anatomisi içinde bile taşımış olduğu parlaklık farklıdır.

Pavyon pırlantanın alt bölümünü taç ise üst bölümünü meydana getirir. Dolayısıyla pırlanta için kesim yapılırken pırlantanın yansıtmış olduğu ışığı en iyi şekilde verecek olan yer belirlenir. Doğru bir şekilde kesim yapılan pırlantanın ışıltısı tüm yüzeylerden dengeli bir şekilde ışığı yansıtır. Kendinize ve sevdiklerinize https://www.zenpirlanta.com/pirlanta-kupeler adresindeki küpe ve diğer takı modelleri için Zen pırlanta sitesine bakabilirsiniz.

rlanta yeni yıl hediye modelleri özellikle düğün hediyeliği olarak tercih edilir. En fazla tercih edilenler arasında pırlanta kolye, yüzük ve küpe çeşitleri yer alır. Pırlanta kolyeler farklı stil ve farklı uzunluklarda tasarlanmıştır. Altın zincirlere yerleştirilen pırlanta taşlarla sevdiğinizin özel hissetmesine sağlayabilirsiniz.

Kısa boyutlu pırlanta kolyeler günlük kullanım açısından oldukça uygundur. Kullanımının kolay olması sade olması ve her kıyafetlerde uyum sağlaması nedeni ile bu pırlanta kolyeler çok tercih edilir. Pırlanta takı tasarımları kişiye özgü özellikleri temsil eder. Büyük boyutlu pırlanta taşları sahip olan kolyeler küpeler ya da yüzükler dikkat çekmek isteyen kişilere hitap eder.

Pırlanta Kolye Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Pırlanta kolye satın alırken öncelikli olarak sizin ya da sevdiğiniz için uygun olan tasarımı keşfetmeniz gereklidir. Pırlanta kolye çeşitleri arasında tek taşlı üç ve beş taşlı seçenekler en çok ilgi gören modeller arasında yer almaktadır. Pırlanta kolyeler özel günlerin vazgeçilmez mücevherleri arasındadır.

Her yaş kesimine ve her zevke hitap eder. Genel olarak beyaz altın üzerine işlenmiş olan kolyeler rose gold gümüş ya da sarı altın zincirli seçenekler ile de karşımıza çıkmaktadır. Her yaşa her bütçeye ve her zevke uygun olan pırlanta kolye küpe ve diğer takı modellerini Zen pırlanta sitesini ziyaret ederek ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle