Hoşgeldiniz  

Ergun Özmen, Aydınlık varsa enerji bizden’ dedi, IBC SOLAR kurdelesini kesti

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Uncalı Uncalı Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta hizmet ve ürünleri ile ilgili bilgi veren Genel MüdürErgun Özmen, sistemin ısıdan ziyade ışık ile çalıştığını, gün ışığının uzun olması nedeniyle Antalya’nın güneş enerjisinden daha fazla faydalanılacak bir şehir olduğunu belirtti. Antalya merkezin aşırı ısı ve nemi nedeniyle Korkuteli ve Elmalı gibi bölgelerin performans açısından daha uygun bölgeler olduğunu söyleyen Özmen, özellikle işyerlerinin kendi enerjilerini üretmesi için, hatta elektrik üretip satmak isteyen girişimcileri için özel çözümler sunduklarını anlattı.

Açılışta konuşan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gürbüz,  son dönemlerin büyüyen sektörlerinden bir tanesi enerji yatırımları. Antalya denince akla ilk gelen güneş. Güneşten enerji elde etmek için gerekli teknolojiyi sunan IBC SOLAR, önemli bir açığı da kapatmaya aday marka. Bizler yatırım yapan her kuruluşun yanındayız. İnşallah kazançlı bir süreç geçirirler, dünyayı kirletmeden elde edilen en temiz enerji olan bu sistemleri daha geniş alanlarda kullanılmasını sağlarlar’’ dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle