Hoşgeldiniz  

Engelliler Günü Kutlaması

SEMİH KÖKEN | 04 Aralık 2014 | Yaşam A- A+

03 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Umut Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Kemer Belediyesi işbirliğiyle bir dizi etkinlik yapıldı. Arslanbucak Mahallesinde bulunan Düğün Salonunda yapılan etkinliklere Kemer’de yaşayan engelliler ile ailelerinin yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, Kemer’de eğitim veren okulların yöneticileri ile davetliler katıldı.

 

 

Gönüllerince dans edip eğlenen engelliler ardından yumurta yarışı ile güzel görüntüler sergilediler. Etkinlikte 6 yaşındaki engelli Lila’nın okuduğu Cumhuriyet isimli şiir salondan büyük alkış aldı.

 

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, geçmişte engellilerin daha zor şartlar ve kısıtlı imkanlar arasında yaşadığını, günümüzde ise ailelerin bu konudaki duyarlılıklarının ve sağlanan imkanların artmasıyla engellilerin daha kaliteli bir yaşam sürdüklerini söyledi. Bir gün hepimiz engelli olabiliriz diyen Yüksel, Belediye olarak yaptıkları çalışmalarda engelli vatandaşları da düşündüklerini söyledi. Ayrıca Başkan yardımcısı Yüksel, parklara 2015 yılında engellilerin kullanımına uygun aletler yerleştirileceğinin müjdesini de verdi. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle