Hoşgeldiniz  

Diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun adı doğduğu sokakta yaşatılıyor

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Geçen mart ayında İstanbul’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren diyetisyen Yelda Kahvecioğlu’nun adı, ailesinin oturduğu sokağa verildi. Gazipaşa Belediyesi’nin haziran ayı meclis toplantısında Kahvecioğlu’nun adının ailesinin oturduğu Toros Sokağı’na verilmesi konusunda önerge verildi. Gündeme alınarak oylamaya sunulan önerge oy birliğiyle kabul edildi.
ISTANBUL'DA GECIRDIGI KALP KRIZI SONUCU YASAMINI YITIREN DIYETISYEN YELDA KAHVECIOGLU'NUN ADI, ANTALYA'NIN GAZIPASA ILCESI'NDE DOGDUGU SOKAGA VERILDI. (FOTO:GAZIPASA-DHA)
Meclis kararının ardından Gazipaşa Belediyesi ekipleri dün saat 16.00’da Toros Sokağı’nın tabelasını, ‘Yelda Kahvecioğlu Sokak’ tabelasıyla değiştirdi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik, “İlçemizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan ve genç yaşta yaşamını yitiren Yelda Kahvecioğlu’nun ismini söz verdiğimiz gibi baba ocağının bulunduğu sokağa verdik. Bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Oyuncu Ceyda Düvenci ve şarkıcı Işın Karaca gibi ünlülere uyguladığı diyet programıyla adından söz ettiren Yelda Kahvecioğlu, Ezgi Mola ve Bergüzar Korel’in de diyetisyenliğini yapıyordu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle