Hoşgeldiniz  

Digitürk Üyelik İşlemleri Yardım

Semih Köken | 22 Ekim 2016 | Yaşam A- A+

Digitürk Üyelik İşlemleri Yardım

Digitürk’ün birbirinden güzel ve ayrıcalıklı uygulamaları sizleri bekliyor. Devamını yazımızda bulabilirsiniz.

Film, Dizi, Spor, Belgesel, Eğlence ve Yarışma programlarıyla Türkiye’nin en iyi yayıncı kuruluşu olan Digitürk, kullanıcıları farklı bir televizyon izleme deneyimi sunuyor. Televizyon dünyasında çığır açan ve yeniliklerle kullanıcılarının yüzünü güldüren Digitürk, sadece yayınlarıyla değil, deneyimli altyapısı ve teknik ekibiyle de milyonlarca kullanıcısının beğenisini kazanıyor. Her türlü probleminizde anında müdahale eden Digitürk’ün deneyimli ekibiyle film ve dizi keyfinize ara vermeden devam edebilirsiniz. Her türlü sorununuzun cevabını bulabileceğiniz Digitürk Yardım Sayfası ile sorunlarınızı kısa süre içerisinde çözebilirsiniz. Hata mesajı aldığınızda ya da cihazınız arızalandığında günlerce, saatlerce beklemenize gerek kalmadı. Digitürk bütün sorunları ele alarak, tümünün çözüm noktalarına işaret eden Yardım Sayfası ile kullanıcılarının sorunları aşmasını sağlıyor. Herhangi bir sorun yaşadığınız zaman sorununuzla ve cihazınızla ilgili problemlerin olduğu sayfaya ulaşarak izlediğiniz yayına ara vermeden devam edebilirsiniz. Her cihaz için ayrı bir çözüm noktası geliştiren Digitürk, deneyimli ve güçlü teknik ekibiyle birlikte kullanıcılarının her türlü sorununda destek veriyor. Arıza tespit ve çözümü noktasında Türkiye’nin en iyi yayıncısı olan Digitürk’le hiçbir sorun yaşamadan dilediğiniz gibi Film, Dizi, Spor, Belgesel, Eğlence ve Yarışma programlarını izleyebilirsiniz. Eğlence ve kahkahalarla dolu yayınlarla güzel vakit geçirmenizi sağlayan Digitürk’le hiçbir sorununuz çözümsüz kalmayacak. Böylelikle eğlence ve coşkunuz kesintiye uğramayacak. Altyapı ve teknolojik yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Digitürk, sadece yayın politikasıyla değil, sorunların çözümüyle de Dünya’nın seçkin kuruluşları arasında yer alıyor.

Digitürk’ün birbirinden güzel ve ayrıcalıklı uygulamaları sizleri bekliyor. Digitürk Üyelik İşlemleri sadece kısa mesaj kadar yakınınızda. SMS atarak Digitürk’ün bütün avantajlarından yararlanabilir, televizyonunuzda yeniliklere adım atabilirsiniz. Digitürk bayilerine uğrayarak sahip olabileceğiniz bütün imkân ve paketlere, kısa mesaj sistemiyle de sahip olabilir, Film, Dizi, Spor, Belgesel, Eğlence ve Yarışma yayınlarına sahip olabilirsiniz. Kullanıcılarının yaşamını kolaylaştırmak için altyapı ve teknolojik yatırım yapan Digitürk’e sahip olmak artık çok kolay. İster Cep telefonunuzdan isterseniz de web sitesi aracılığıyla Digitürk paketlerine sahip olabilir ve 7’den 70’e ailenizin her bireyin eğlenebileceği, yeni bilgiler edinebileceği yayın paketlerine sahip olabilirsiniz. Digitürk Yan Oda uygulamasına SMS sistemiyle sahip olmak için Digitürk’e kayıtlı cep numaranızdan “YANODA” yazıp 3555’e SMS göndererek üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Benzer sonuçlara online işlemler veya Digitürk Müşteri Hizmetleri (0212 473 73 73) aranarak talep oluşturabilirsiniz. Digitürk üyelik numaranız faturanın sol üst köşesinde yazmaktadır. Online işlemler bölümünden de yine üyelik numaranızı öğrenebilmeniz mümkün olacaktır.

Web Sitesinden Digiturk Online İşlemleri Kullanarak Hangi İşlemleri Gerçekleştirebilirsiniz?

Online işlemler menüsünden bir çok işlem yapılabilmektedir. Bunlar;

  • Üyelik bilgilerinizi güncelleme,
  • Ödemeler ve fatura detaylarını görebilme
  • Otomatik ödeme talimatı verebilme.
  • Ek yayınları satın alabilme,
  • Digitürk paketlerinde değişiklik ve ek servisler satın alabilme
  • İkinci üyelik talebinde bulunabilme,
  • Üyeliğiniz ile Digiturk Plus kutu sahibi olduysanız, uzaktan kayıt ya da etiketleme talebi oluşturabilirsiniz.
  • PIN kodunuzu sıfırlayabilme ve değiştirebilme.
  • Online işlemler şifresini değiştirebilme

Digitürk Üyeliğimi İptal Etmek İçin Neler Yapmalıyım?

İptal talebi için yazılı olarak müracaat şarttır. 24 saat içinde SMS ile size bilgi verilir. Bu aşamada yayın kapatılır, sonrasında ise 7 gün içinde üyeliğiniz tamamen sona erdirilir. Eğer SMS ulaşmadı ise talebi yenilemek gerekir. Eğer bu durum tekrarlanıyorsa Digiturk Müşteri Hizmetleri’nin +90 (212) 473 73 73 numarasını arayarak yardım almalısınız. Digitürk üyeliği iptal işlemleri için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun ilgili yönetmeliği gereği, aşağıdaki bilgilerin eksiksiz olarak tamamlanması ve Dİgitürk’e iletilmesi bir zorunluluktur.

  • Nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi,
  • Digitürk üyesinin imzası,
  • Ulaşılabilecek bir cep telefon numarası,
  • Üyelik iptali hakkında bilgi,
  • İptalini istediğiniz Digitürk üyeliğinizin numarası veya digital kart numarası

Bu bilgileri Dİgitürk’e ulaştırmak için ve iptal işlemlerinizi başlatmak için yöntemler:

1.Bu bilgileri 90 (212) 473 99 99’a faks gönderebilirsiniz.

2.Bulunduğunuz yere en yakın olan Digiturk Yetkili Teknik Servis’lerine gidebilirsiniz. Bu servisleri de http://www.digiturk.com.tr/destek/teknik-servis adresinden alabilirsiniz.

3.Aşağıda gördüğünüz Digitürk adresine iptal için gerekli belgeleri mektup göndererek ulaştırabilirsiniz. Adres bilgileri: Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon Anonim Şirketi Abbasağa Mah. Sungurlar İş Hanı No:45 Kat: 1-2-3 Beşiktaş 34353 İstanbul

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle