Hoşgeldiniz  

Deniz Baykal Kemer’e Geldi

SEMİH KÖKEN | 10 Kasım 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Alevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliği Kemer’de yaşayan Alevilerin yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemerli siyasetçilerin katılımı ile gerçekleşti.

 

 

SÜRPRİZ KONUK

Düzenlenen Aşure etkinliğine Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’da katıldı. Kemer’de CHP parti binasında partililer ile bir araya gelen Baykal ve CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Çalış tepesi mevkiinde ağaca asılı halde öldü bulunan Kaan Yıldırım’ın ailesinin evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret ardından da partililer ile birlikte Kemer Lise Caddesinde bulunan Alevi Kültür Derneğinde düzenlenen aşure etkinliğine katıldılar.

GÜL’DEN KEMER’E CEM EVİ MÜJDESİ

Kemer Alevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen Aşure etkinliğinde konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemerli Alevilere sürpriz yaparak Belediyenin elinde bulunan bir araziye Cem Evi yapılarak 29 yıllığına tahsis edileceğini belirtti. Mevcut da bulunan Alevi Kültür Derneği’ne tahsis edilen yerinde bir yıllığına 1 TL den verildiğini ve bir yıllığına tasis edilmesinin nedeninin ise yeni yapılacak olan Cem Evi’nden dolayı olduğunu belirtti.

FERMANİ YETER ; ”UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

 

Kemer Alevi Derneği Başkanı Fermani Yeter, Muharrem Ayı’nın Hz. Hüseyin’in şehit edilmesinin anma günü olduğunu, bu nedenle bu ayda düğün ve sünnet gibi etkinliklerin yapılmayacağını söyledi. Başkan Yeter, Hz. Hüseyin’in şehit edilmesini unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade ederek, doğru yoldan sapmayacaklarını kaydetti. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle