Hoşgeldiniz  

Dart Şampiyonası Sona Erdi

SEMİH KÖKEN | 28 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Türkiye Dart Şampiyonası 1. ayak müsabakaları 150 sporcunun katılımı ile Grand Haber Otel’de final müsabakaları sonrası ödül töreni ile son buldu.

 

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, yaptığı açıklamada, şampiyonanın ilk ayağını tamamladıklarını ve daha yedi ayak olduğunu söyledi.

Tekcan, düzenlenecek olan yedi ayaktan oluşan yarışmaların tamamlanmasının ardından dereceye giren en iyi 6 erkek ve 6 kadın sporcunun milli takıma seçileceğini söyledi

Ayrıca Tekcan; “Türkiye Şampiyonası’na Ankara, İstanbul gibi illerde daha çok katılımcı olduğunu anlatarak, “Mevsimler nedeniyle burada katılım az oldu. Ama yine de 150 sporcu geldi. Güzel bir şampiyona oldu. Bazı sporcuların yakınmaları var. Devlet bize biraz daha bütçe aktarırsa daha iyi olacağı kanaatindeyim” dedi.

Türkiye Dart Şampiyonası 1. ayak müsabakalarında düzenlenen ödül töreni ile derece giren sporculara madalya verildi. Erkeklerde Utku Karaca birinci oldu. İkinciliği Mürsel Yavuz elde ederken, Sadık Özdemir ile Engin Ceylan üçüncülüğü paylaştı.

 

Kadınlarda ise Şennur Yaşlı birinci oldu. Merve Sözmen ikinci olurken, üçüncülüğü ise Ayşe Özmen ile Cemile Nur Niyan paylaştı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle