Hoşgeldiniz  

“Çiçek Açan Antalya” proje sunumu yapıldı

SEMİH KÖKEN | 23 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

çiçek açan şehirler sunum (3)Antalya’nın Kaleiçi ile katıldığı ‘Çiçek Açan Şehirler’ yarışmasının jüri üyeleri Antalya’da temaslarına başladı. Jüri üyeleri Belçikalı Alain Cappelle ve Kanadalı Richazd Daıgneault Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında jüri üyelerine ‘Çiçek Açan Antalya’ projesinin tüm  detaylarının anlatıldığı bir sunum yapıldı. Sunuma  Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bahadır Yantaç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Kültür ve Turizm İl Müdürü  İbrahim Acar, Çiçek Açan Antalya Komite Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, Antalya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Keziban Arıcan,Antalya Orkideleri ve Biyolojik Çeşitlilik Koruma Derneği Başkanı Prof. Dr. İ. Gökhan Deniz katıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen sunumda jüri üyelerine, ‘Çiçek Açan Antalya’ için Kaleiçi’ne yapılan park ve peyzaj düzenlemeleri hakkında bilgi verildi. Kaleiçi’nin duvarları rengarenk çiçeklerle süslenen tarihi evleri, süs ve çiçek saksılarıyla süslenen sokakları jürinin beğenisine sunuldu.

 

Projesi sunumu sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel jüri üyelerine hediyelerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle