Hoşgeldiniz  

BU KİTAPLAR, KEMER’İN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK

Semih Köken | 31 Mayıs 2021 | Yaşam A- A+

BU KİTAPLAR, KEMER’İN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK
Kemer’de yaşayan yazar Muharrem Nalçacı’nın yazdığı ve KEMİAD’ın (Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği) sponsorluğunda yayına geçen Kemer’in efsane tadındaki anıları ve Mitolojik aşk hikâyelerinin anlattığı romanların tanıtımı KEMİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ve Kemer Belediye Başkanı  ve KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez’in de katıldığı tanıtım toplantısı Pandemi kurallarına uygun gerçekleştirildi. KEMİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Haydar Gümrükçü, Mehmet Akbaba ve İsmail Kıyar da toplantıda hazır bulundu. Toplantıda yapılan açıklamada hafta sonu Kemer’de gerçekleştirilecek olan Run to Sky yarışlarında da bu kitapların katılımcılara ve sporculara dağıtılacağı belirtildi. Bu konuda Yarış organizatörü Polat Dede katılımcılara yarış hakkında bilgiler verirken, kitapların tanıtım açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Yazar Nalçacı, Kemer’i Gördüm Hayran Kaldım, Efsane Tadında Kemer Anıların ve Kemer’de Mitolojik bir aşk Hikayesi, B.İskender’in Phaselis’e dönüşü kitaplarını imzaladı.
Efsane tadında Kemer’i tanıtıyor!
Yazar Muharrem Nalçacı amacının, Kemer’e ilk defa gelen kişilere Kemer ve
çevresini tanıtmak oluğunu söyledi ve uzun süre notlar aldığı tatil anılarını ve gözlemlerimi okuyuculara aktararak Kemer ve çevresini tanıtmakta yardımcı olmak olduğunu söyleyerek “Kemer; doğası, denizi, otelleri, plajları, denize sıfır dağları, akarsuları,
ören yerleri ve dünyaca tanınan Olympos Teleferik’i ile bence efsanenin ta kendisiydi. İşte bu yüzden Kemer de geçen bu anılarımı sizlere sunmaktan onur duyuyorum.” dedi.
Tanıtım noktasında, Kemerimizin turizmine katkı sağlamasını diliyorum
Kemer Kaymakamı Yücel Gemici de yazar Muharrem Nalçacı’ya teşekkür ederek “ Bir insan bir yerleşim yerini niye ziyaret eder. Öncelikle bunu düşünmek gerekiyor. O bölgenin coğrafi güzellikleri, kendi tatil beklentisi bunlar birer unsur. Bazı yerleşim yerleri hem kültürel hem de fiziksel unsurlar bakımdan önemli bir yere sahipler. İlçemiz Kemer bu konuda çok şanslı ilçelerden bir tanesi. Burada hem kültürel arka plan, hem de çok zengin bir tarih ve kültür var. Bunun yanında Kemer’in doğal güzellikleri var. Bu manada hem dernek olarak KEMİAD’ı, hem sayın yazarımızı hem de emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bunun tanıtım noktasında, Kemerimizin turizmine katkı sağlamasını diliyorum. Emekleri için yazar Muharrem Nalçacı’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye olarak destek veriyoruz bundan sonra da vermeye devam edeceğiz!
Kemer Belediye Başkanı  da yaptığı açıklamada, kitapların eline geçtiği andan itibaren iki defa okuduğunu ve Kemer’in tanıtımına da büyük bir katkı sunacağına dikkat çekerek “Bu kitaplarda Muharrem Nalçacı Beyin ve KEMİAD Başkanımız Rıza Sönmez’in büyük emekleri var. Kemer’de yaşayan herkesin bu kitapları okumasını ve ayrıca Kemer’e gelenlerin de bu kitapları okumasında tanıtım açısından büyük faydası olacağını düşünüyorum. Bu kitapları daha önce almıştım iki defa okudum. Bu kitapların yayınlanmasında emekleri geçen tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu konuda her aman destek veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. “dedi.
Kemer’de daha fazla ayak izi bırakmasına katkı sağlamasını ümit ediyoruz
KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez Kemer’in tanıtımına katkı sağlayacaklarına inandıkları bu iki kitabı desteklediklerini belirterek “Yıllardır Kemer’in bir hikayesi olmasını istedik, hayal ettik, kısmet bugüneymiş demek ki. Çok değerli yazar Muharrem Nalçacı’nın hazırladığı Kemer’de mitolojik bir aşk hikayesi konulu bir roman çalışmasının basılarak yayın hayatına katılmasını sağladık. Efsane tadında ve bir solukta okuyacağınız
‘KEMER’DE MİTİOJİK BİR AŞK HİKAYESİ BÜYÜK İSKENDERİN PHASELİSE DÖNÜŞÜ’ romanını sizlerle buluşturmaktan çok mutluyuz. Ayrıca aynı efsane tadında Kemer’i gezmiş birisinin Kemer anılarını içeren bir tanıtım kitabı yazmasını istedik kendisinden. Heyecanla yoğun bir çalışma içine girdik ve ortaya nefis bir hikaye tadında ‘KEMER’İ GÖRDÜM HAYRAN KALDIM.’ isminde bir anı kitabı ortaya çıktı. Bu eserin kısa olmasını istedik ki gelen misafirlerimizin hepsinin kitabımızı okumasını istedik. Amacımız Kemer’e İlk defa geleceklere Kemer’e gitmeliyim duygusunu vermek, gelmiş ama Kemer’in güzelliklerinin bir kısmını görenlere de bilmedikleri diğer güzellikleri de cezbetmek istedik. Misafirlerimizin Kemer’de daha fazla ayak izi bırakmasına katkı sağlamasını ümit ediyoruz.” dedi.
Mustafa Top, Mustafa Terak ve 24 diğer kişi
1 Yorum
2 Paylaşım
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle