Hoşgeldiniz  

Bisikleti gelin arabası yaptılar

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Çocuk gelişimi uzmanı Ebru Atmaca, Nisan ayında Türkiye Oryantiring Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Bisikletli Oryantiring Kursu’na katıldı. Ebru Atmaca ile kursta tanıştığı Kaan Ceyhan, kısa sürede evlilik kararı aldı. 2 ay sonra nikah masasına oturan çift, arkadaşlarının da önerisiyle bisikletli konvoy oluşturmaya karar verdi.

Antalya Bisiklet Sevenler Grubu’na üye yaklaşık 200 bisikletli, önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Parkı’nda biraraya geldi. Grup üyeleri beraberlerinde getirdikleri tül ve balonlarla bisikletlerini süsledi. Gelin ve damadın çift kişilik bisikleti (tandem) ise gelin arabası gibi süslenerek, önüne maket bebek konuldu. Oluşturulan konvoy kent merkezindeki Konyaaltı, Güllük, Teomanpaşa, Sakıp Sabancı caddelerinden geçtikten sonra Akdeniz Bulvarı’ndan Sarısu’daki kır bahçesine geldi. Çift, ertesi gün ise nikah masasına oturdu.

ARABA YERİNE TANDEM BİSİKLETİ SÜSLEDİLER

Bisikleti gelin arabası yaparak bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaan Ceyhan, “Bisiklet üzerinde tanıştık. Bisiklet çok sevdiğimiz bir araç. Sürekli kullanmak için çaba sarf ediyoruz. Herkes gelin arabası kullanıyordu. Biz de farklı olsun istedik. Bisiklet grubundaki arkadaşlarla beraber evliliğimizi böyle sıradışı kutlamak istedik. Arkadaşlarımız da bize destek oldu. Böylesi bizim için de daha eğlenceli oldu” diye konuştu.

GELİNLİK YERİNE ‘TÜTÜ’

Ebru Atmaca Ceyhan ise herşeyin tam olması için bisiklet gelinliği giydiğini belirterek, “Normal gelinlik giyseydim etekleri yukarda olacaktı. Tekerlere dolanma riski de vardı. Bu nedenle biz de ‘tütü’ yaptık. Biz buna bisiklet gelinliği diyoruz” dedi.

Oryantiring İl Temsilcisi Kevser Yörükoğlu ise farkında olmadan çok güzel bir evliliğe tanıklık ettiklerini belirterek, “Bu evlilik benim için çok özel. Çünkü benim kursumda tanıştılar ve şimdi de evlendiler. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diye konuştu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle