Hoşgeldiniz  

Birinciler Ödüllerini Aldı

SEMİH KÖKEN | 14 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

sampiyonlara-odulf2bb97f6c85faf02acc0Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlköğretim ve Lise Başarı Arttırma Projesi (İLBAP) Sınavı’nda derece alan Kemer Koleji öğrencileri Ezgi Dilek Taş ile Yade Sultan Kurt’a ödülleri verildi.
Antalya il genelinde Nisan ayında düzenlenen İLBAP Sınavı’nda, Kemer Koleji öğrencisi Ezgi Dilek Taş, Antalya ikincisi, Kemer birincisi, Yade Sultan Kurt ise Antalya 5’incisi, Kemer 2’incisi oldu. Sınavda derece alan öğrencilere, Kemer Kaymakamlığı’nda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Ezgi Dilek Taş’a ödülünü, Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu verirken, Yade Sultan Kurt ise ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan’dan aldı. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Kahraman Üraz, Kemer Koleji Kurucu Temsilcisi Mehmet Zeki Atıcı, öğretmenler ve veliler de katıldı. Ayrıca Antalya ortalamasında sosyal bilgilerde birinci olan öğretmen Fatih Zilli’ye, matematikte birinci olan öğretmen Efecan Turan’a ve Türkçe’de birinci olan öğretmen Süleyman Öz’e teşekkür plaketleri verildi.
CEVHEROĞLU: EĞİTİMİN MERKEZİ OLMALIYIZ
Öğretmen, öğrenci ve ailelerine teşekkür eden Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu, “Kemer, turizmde marka bir kent. Eğitimde de üst seviyelere çıkmalıyız. İlçemizde çok güzel okullar var. Eğitimde, sporda ve kültürel alanlarda birinci olmalıyız. Turizm merkezinin yanı sıra eğitimin de merkezi olmalıyız. Başarının sırrı ailededir. Aile ile öğretmenler arasındaki iletişim, öğrencinin başarı seviyesini arttırır. Kız öğrencilerin başarısı, sevincimi daha da arttırdı. Bende öğrenciyken, kaymakamdan ödül almıştım. O günü hiç unutmam. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarılarının devamını dilerim” diye konuştu. Konuşmaların ardından Cevheroğlu ve törene katılanlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle