Hoşgeldiniz  

BAYRAMDA ÜNLÜ AKINI

SEMİH KÖKEN | 15 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Yaz sezonu süresince ardı ardına gerçekleştirdiği konserlere Ramazan Bayramı’nda da devam edecek olan Sueno Hotels Beach Side’de, bayramın ilk günü Sibel Can, ikinci günü Altay, üçüncü günü ise Ebru Gündeş sahneye çıkıyor. Sueno Otel’in konser programı bayramla da sınırlı değil. Bayram’dan sonraki günlerde de Sibel Can, Altay ve Ebru Gündeş konserleri belirlenen tarihlerde devam edecek.

CECELİ KONSERİ İÇİN 5 GÜN REZERVASYON ŞARTI

Ramazan Bayramı’nda Selge Beach Resort Hotel Side’de ise Mustafa Ceceli sahneye çıkacak. Bayramın ikinci günü hayranlarıyla buluşacak Ceceli’nin konserini izlemek isteyenlerin, 16 Temmuz’dan başlayarak en az 5 gün sürecek tatil rezervasyonu yaptırmış olmaları gerekiyor.

Ünlü sanatçılar Manavgat İlçesi’ndeki tatil merkezi Side bölgesini tercih ederken, Antalya şehir merkezindeki eğlence merkezleri de tatilcilere farklı alternatifler sunuyor. Daha çok yerel sanatçıların sahneye çıktığı Soho, Haylass Bistro & Club, Black Live’ın yanı sıra birçok mekan, canlı müzikli eğlencelerle müşterilerine keyifli bir bayram geçirmeyi hedefliyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle