Hoşgeldiniz  

Başkandan Güreşçilere Cumhuriyet Altını

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2014 | Yaşam A- A+

güreş kemr (7) güreş kemr (6) güreş kemr (5) güreş kemr (3) güreş kemr (2) güreş kemr (8)
Kemer Belediye Sporun başarılı sporcularını aynı çatı altında toplamak, Kemer’in adını yeniden zirveye taşımak adına önemli bir görevi üstlenen ve kurulduğu günden itibaren başarılı güreşlere imza atan Belediye Güreş Takımı, geçtiğimiz hafta İzmit Seka Park Güreşlerinde, Küçük Orta Büyükte birinci olan Şahin Bilici Büyük Ortaya geçti. Büyük Orta da ise Emre Erkal Birinci olunca Başaltına çıktı. Her iki güreşçiyi de Başkan Mustafa Gül Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Kemer Belediye güreş takımının başarısından son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Mustafa Gül Yağlı güreşlerde Türkiye’de artık söz sahibi olmaya başladık güreşçilerimiz Yağlı güreşlerde şampiyon oldukça ve bir üst boya çıktıkça bizlerde hem ilçemiz hem de belediyemizin adını duyurmuş olacağız. Çeşitli illerde başarı elde eden güreşçilerimiz ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Takımın Kulüp Başkanı Ömer Bilici ise; Başarının tesadüf olmadığını, başımızda başarılı bir hocamız olan Uçar Dede ile gece gündüz demeden Kemer Belediyemizin de destekleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde 20-12 ve 22 Haziran’da Kırkpınar’da yapılacak güreşlere de hazırlandığını söyleyen Bilici; güreşçilerimiz Edirne’de başarılı olup tek hedefimiz var o da Baş pehlivanlık serisine çıkmak. Bizleri destek olan Sayın belediye Başkanımız Mustafa Gül’e de sporcularım adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle