Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Muhammed’e Bebek Arabası Hediye

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Umut Su Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgi alırken ziyaretleri sırasında Bedensel ve Zihinsel engelli Muhammed Ayazgök’ü ve Annesi Fatma Ayazgök’ü de ziyaret ederek engelliler için tasarlanmış Bebek arabası hediye etti.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile beraberindeki Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay ile birlikte önce Muhammed bebeğinin ailesini Umut Su Rehabilitasyon Merkezinde ziyaret ederek bebek arabasını teslim etti. Rehabilitasyon merkezinden ayrılan ve Kuzdere Mahallesine geçen Başkan Gül ve ekibi, Kuzdere mahallesinde yaşayan Fikret Karakoynlu’ya da bir adet Akülü araba hediye etti.
Belediye olarak her zaman engellileri ve onların ihtiyaçlarını öncelik vererek projelerine yön verdiklerini söyleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül “ Göreve geldikleri günden itibaren dar gelirli, kimsesiz ve engellilerin yardımına koşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Gül, Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmadan engelli kardeşlerimize sahip çıkmamız gerek. Kemer Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin önlerinde herhangi bir engelin olmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine engelli kardeşlerimizin daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri için Belediye olarak temin ettiğimizin akülü arabaları ve engelli Bebek arabalarını kardeşlerimize teslim ediyoruz. Elimizden geldiği kadarıyla ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını dağıtmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımız devam edecek. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle