Hoşgeldiniz  

Başkan Esnafla Bayramlaştı!

SEMİH KÖKEN | 08 Ekim 2014 | Yaşam A- A+

DSC_2546 DSC_2497 (1) DSC_2497 DSC_2499 DSC_2503 DSC_2505 DSC_2521 DSC_2531Kemer’de kurban bayramı büyük ilgi görürken 5 günlük tatilin başlangıcında Kemer’e akın eden yerli turistler de bayramın ve sıcak havanın tadını doyasıya yaşarken, Esnafla bayramlaşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Kemer’deki esnafları tek tek gezerken yerli Turistlerden de bayramlaşmayı ihmal etmedi.

Başkan Mustafa Gül, Bayramın birinci günü kendi evinde Kurban kesiminin ardından Bayramın üçüncü günü Kemer cadde ve sokaklarına çıkarak çarşı esnafının hem bayramını kutladı hem de hayırlı işler diledi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kurban Bayramı nedeniyle belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top Tekirova, Çamyuva, Beldibi ve Göynük mahallelerinde çarşı esnafına bayram ziyaretinde bulundular.

Atatürk Caddesi, Liman Caddesi, Deniz Caddesi ve bir çok ara sokaktaki esnafı ziyaret eden ve tek tek bayramlaşan Kemer Belediye başkanı Mustafa Gül hem esnafın hem de  tatil için Kemer’ gelen yerli turistlerin hem de vatandaşların bayramını kutladı. Bayram boyunca esnaf ziyaretlerini sürdürecek olan ve tüm mahalleler ile beldelerdeki esnafa ulaşacak olan Başkan Gül 6 yıla aşkın görev süremiz boyunca halktan kopuk belediye anlayışını ortadan kaldırdık. Göreve geldiğimiz andan itibaren belediye yönetimi olarak iyi günde de kötü günde de her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduk. Bu anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecek. Tüm Kemer’li hemşerilerimizin ve esnafımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle