Hoşgeldiniz  

BAŞKAN ÇETİNKAYA’NIN MUTLU GÜNÜ

SEMİH KÖKEN | 18 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın kızı Esmanur Çetinkaya, Bayram Çağdaş ile evlendi. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde nikahı da Başkan Çetinkaya kıydı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın kızı Esmanur Çetinkaya ile Adana Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlisi Bayram Çağdaş’ın düğün töreni Kumluca Günay- Sahil Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Düğüne, Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Ak Parti milletvekili adayları Mustafa Köse ve Atay Uslu ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Işık cümbüşü içinde sahneye gelen gelin ve damat, dans edip, zeybek oynadı. Daha sonra nikah törenine geçildi. Gelinin şahitliğini İstanbul Şişli Kaymakamı Salih Işık, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe ve Mustafa Köse, damadın şahitliğini ise Antalya Cumhuriyet Başsavcı vekili Mehmet Karakaya, TRT İzmir Televizyonu yapımcısı Meryem Doğan ve işadamı Mehmet Çelebioğlu yaptı. Kızının nihanını kıyan Başkan Çetinkaya, “Şu ana kadar kıydığım en zor nikahlardan biri” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle