Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek;” Yeni yollar ile gönülleri bağlıyoruz.”

SEMİH KÖKEN | 08 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Geçtiğimiz günlerde Geyikbayırı ile Saklıkent mahallelerini bir birine bağlayan Sinan Değirmeni’nde stabilize asfalt çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide Sinan Değirmeni’yle Kabakoz Çıkmazı’nı bir birine bağlayan 2 kilometrelik alanda yol açma çalışması başlattı.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı yol’un kendilerini için son derece önemli olduğunu vurgulayan bölge sakini Muhittin Oklu ve Muhammet Şimşek, şöyle konuştu;

“Sinan Değirmenine bağlantımızı sağlayan bu yol, dar ve kayalık olması nedeniyle motorlu taşıtların kullanımına uygun değildi. İhtiyaçlarımızı köy merkezinden hayvanlarla taşıyorduk. Hastamız olduğu vakitler ise bu yol bize zulüm oluyordu. Şimdi ise Konyaaltı Belediyesi’nin hizmetleriyle yolumuz açıldı ve köye bağlantımız sağlandı. Artık araçlarımızla köye gidip gelebiliyoruz. Bu hizmetlerinden ötürü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz.”

Plan ve program dâhilinde Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kabakoz Çıkmazı’nda yol açma çalışmalarına başladığını ifade eden Başkan Muhittin Böcek, 2 kilometreye yakın bu yolun çok kısa bir süre içinde bölge halkının hizmetine açılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle