Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek: Çocuk Kreşimiz hazır

SEMİH KÖKEN | 23 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Eğitim ve öğretime verdiği önemle de bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda Çocuk Kreşi Projesi’nin startını vermiş ve kısa bir süre içinde de tamamlanacağını bildirmişti. Geçen yıllarda hizmete açılan Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokullarının ardından Uncalı Mahallesine üçüncü çocuk kreşini inşa ettiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, büyük bir bölümü tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi’nde son çalışmaları yerinde inceledi.

 

180 çocuk kapasiteli kreşin bodrum ile birlikte 5 kattan oluştuğunu dile getiren Başkan Muhittin Böcek, 611 metrekare kapalı alanı olan kreşin  9 derslikli olacağını söyledi. Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Çocuk Kreşi’ni inceleyen Başkan Böcek, kreşin yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını müjdeledi.

 

Çocuklar için konforun ve güvenliğin ön planda tutulduğu kreş, yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun odalarıyla birlikte uygulama bahçesi ve açık oyun alanlarıyla birçok aktiviteye de olanak tanıyor. Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi, yerden ısıtma, LED aydınlatma, jeneratör gibi akıllı bina teknolojisini sahip.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle