Hoşgeldiniz  

Başkan Bahar genç CEO’lar ile buluştu

Semih Köken | 20 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Başkan Bahar genç CEO’lar ile buluştu

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, bölgede üretim yapan tesislerin 2 ve 3’üncü kuşak temsilcileri ile bir araya gelip sadece gençlerden oluşacak bir derneğin temelini attı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, bölgede üretim yapan tesislerin 2 ve 3’üncü kuşak temsilcileri ile bir araya geldi.

Genç CEO’ların yoğun katılım gösterdiği toplantıda, Başkan Bahar tarafından projelendirilen, gençlerin temsil edileceği bir dernek kurulması önerisi görüşüldü. Toplantı sonunda, sanayiciler tarafından büyük ilgi gören dernekleşme fikrinin en kısa sürede hayata geçirilmesi ve gerekli çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.

AOSB TARİHİNDE BİR İLK

Antalya OSB’de artık gençlerin söz sahibi olması gerektiğini, çünkü mevcutta var olan firmaların geleceğinin 2 ve 3’üncü kuşak sanayicilerin ellerinde olduğunu belirten Başkan Bahar, “Yapılan araştırmalara göre aile şirketleri maalesef ki 3’üncü kuşağa nerdeyse hiç ulaşamıyor. Gençler, atalarının büyük zorluklarla bugünlere getirdiği iş ve sektörlerin dışında kendi hayallerini gerçeğe dönüştürmenin peşine düşüyor ve bu da binbir emek ve zorlukla var edilen şirketlerin sonunu getiriyor. Bizler sizlerin yolcu değil, hancı olmasını istiyoruz. Sizlerin buraya kök salmanızı istiyoruz” dedi.

OSB’Yİ GENÇLER GELECEĞE TAŞIYACAK

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun gençlerden gelecek her türlü istek ve talebe koşulsuz ‘Evet’ diyeceğini aktaran Bahar, “Sizlerin fikirleri bizim için çok önemli. Çünkü sizler geleceksiniz. Geleceğin dünyasına sizler yön ve şekil vereceksiniz. Sizlere eğitim konusunda her türlü imkanı, Ar-Ge ve inovasyon konularında gereken her türlü desteği sunmaya hazırız. Sizler güçlendikçe Antalya OSB olarak bizler bundan sonra hiçbir şeye geç kalmayacağız” diye konuştu.6aad86c8875b0d2c5c1402a120087758 42a83d402a5595db115e5fe6b2e042d2 9273a3dc13296bb9d017213b9bbd36ed

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle