Hoşgeldiniz  

ATSO ve TSE’den örnek işbirliği

Semih Köken | 12 Ekim 2015 | Yaşam A- A+

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle 12 yılda gerçekleştirilen 250’in üzerinde eğitim programında yaklaşık 6 bin kişiye sertifika verildiğini söyledi.

TSE Antalya Bölge Koordinatörü ve Müdürü İsmail Ünlü ile Yüksek İhtisasçı- Baş Tetkikçi Kaya Kars’ı makamında kabul eden ATSO Başkanı Davut Çetin, TSE ve ATSO’nun Türkiye’ye örnek bir işbirliği içinde olduğunu belirtti. ATSO üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, TSE ile pek çok konuda sertifika programları düzenlediklerini kaydeden Başkan Çetin, “TSE ile güzel bir sinerji yakaladık. Örnek gösterilecek bir işbirliğimiz var. 2003 yılından bu yana, üyelerimizin ve sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda ortak eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. ATSO olarak eğitim faaliyetlerimizi kurumsal bir yapı altında sürdürme kararı aldık ve bu amaçla ATSO Akademi’yi kurduk. ATSO Akademi yıllar içinde yetişkin eğitiminde örnek bir yapı haline geldi. Bu kapsamda TSE ile işbirliği içerisinde 2003 yılından bu yana 250’den fazla eğitim düzenledik, 6 binden fazla üyemize ve çalışanları bu eğitimlerden yararlandı” dedi.

TSE Antalya Bölge Koordinatörü ve Müdürü İsmail Ünlü de TSE’nin son dönemde yaşama geçirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bilim, özel sektör ve kamu işbirliğinin önemine dikkat çeken Ünlü, “Antalya’da çok başarılı çalışmalar yapılıyor. Sanayide belli bir seviyeye ulaştık. Özellikle turizm ve hizmet sektörü ayağını geliştirmek istiyoruz. Antalya bölgesinde gıda, hizmet ve lojistik sektörlerinde yapacak çok işimiz var. ATSO ile yakaladığımız güzel işbirliğinin, gelecekte de artarak devam edeceğinden kuşkum yok” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle