Hoşgeldiniz  

Antalya’dan ölüme gitti

Semih Köken | 27 Nisan 2016 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya’dan ölüme gitti

ADANA’da 34 yaşındaki Doğukan Hüküm, barıştırmak için bir araya getirdiği kız kardeşi 25 yaşındaki Özgecan Arslan ile ayrı yaşadığı eşi 27 yaşındaki Bekir Arslan’ı tabancayla vururak öldürdü.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi 46143 Sokak’ta meydana geldi. Özgecan Arslan, eşi Bekir Arslan ile 2 ay önce bilinmeyen bir nedenle tartışınca, yanına da 1.5 yaşındaki kızı Merve’yi  alıp Yeşiloba Mahallesi’ndeki ablası Özlem Hüküm’ün evine taşındı. Burada, eşinden boşanan 2 çocuk annesi olan ablasıyla yaşamaya başlayan Özgecan Arslan, ağabeyi Doğukan Hüküm’ün isteği üzerine eşiyle barışmak için görüşmeyi kabul etti.

Antalya’da çalışan Bekir Arslan, bugün akşam saatlerinde uçakla Adana’ya gelerek Özlem Hüküm’ün evine gitti. Burada Özgecan Arslan, Bekir Arslan, Doğukan Hüküm ve Özlem Hüküm konuşurken henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine yanında taşadığı tabancasını çıkartan Doğukan Hüküm, kardeşi Özgecan ve Bekir Arslan’a ateş etti. Silahtan çıkan mermilerin başlarına ve vücutlarına isabet ettiği Arslan çifti, kanlar içerisinde yere yığılırken, Doğukan Hüküm ise kaçtı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrollerde, Özgecan ve Bekir Arslan çiftinin öldüğü belirlendi.

ÇOCUKLAR EVDEYDİ

Doğukan Hüküm’ün silahını ateşlediği sırada ölen çiftin 1,5 yaşıdaki kızları ile ev sahipi Özlem Hüküm’ün 10 yaşındaki oğlunun da evde olduğu belirtildi. Çocuklar, polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı sırada yakınlarına teslim edildi.

Özgecan ve Bekir Arslan’ın cenazeleri, incelemelerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Tabutların cenaze aracına konulduğu sırada polislerin, çekim yapan gazetecilerin önünü kapatması dikkat çekti.

Katil zanlısı Doğukan Hüküm ise olay yerine yakın bir noktada polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Hüküm’ün sorgusunun devam ettiği belirtildi.7e37d85b370706d54a1a2fa325f198d9

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle