Hoşgeldiniz  

Antalya Kabotaj ve Denizcilik Bayramı Kutlandı

SEMİH KÖKEN | 01 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya’daki 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu. Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen program, saat 09.00 sıralarında DTO Antalya Şube Başkanı Hanifi Demirkıran ve Antalya Liman Başkanı Deniz Kaya tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Ardından deniz şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

DENİZE ÇELENK BIRAKILDI

Sonrasında Kaleiçi Yat Limanı’ndan yatla çıkılarak, deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı ve İstiklal Marşı okundu. Burada bir konuşma yapan Antalya Liman Başkanı Deniz Kaya, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutladı, Türk denizcilerine hayırlı olmasını diledi. Kaya, “Büyük önder Atatürk’ün ‘Denizciliği Türkün büyük ulusal ülküsü olarak düşünmeli ve onu az zamanda başarmalıyız’ sözleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şevk ve azimle çalışacağımızı belirtirim” dedi.

Etkinlikler çocuk yurdunda kalan çocukların ve engellilerin yat turuyla gezdirilmesi, yağlı direkten bayrak kapma, deniz dibinden çıpa çıkarma ve yüzme yarışlarıyla devam etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle