Hoşgeldiniz  

Alanya’ya hizmet yağıyor

SEMİH KÖKEN | 26 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve kırsal bölgelerdeki asfalt atağını sürdürüyor. Gündoğmuş, Manavgat, Serik, Korkuteli, Döşemealtı ve Demre’nin ardından Alanya’nın Demirtaş Mahallesi ve çevresindeki 23 mahallenin kullandığı grup yolu sıcak asfaltla kaplandı. Demirtaş Mahallesi’nde süren asfalt çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ile birlikte denetledi. Bölge halkının mahalle ve yaylalarına gitmek, turistlerin de safari ve Sapadere Kanyonu’na ulaşmak için kullandığı yolun kaymak gibi asfaltla kaplanması bölge halkını son derece mutlu etti.

KIRSALA MODERN YOLLAR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir,  Antalya’nın 640 kilometrelik sahil bandı bulunduğunu hatırlatarak “Bu kadar geniş coğrafyada her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bu yıl Antalya’nın Batısı ve Doğusuna iki asfalt plenti kurduk. Başkanımız Menderes Türel, kırsal bölgelere hizmete büyük önem veriyor. Kırsal yollarımızı modern ve konforlu ulaşımla tanıştırmak istiyoruz. Bu yolu yaklaşık 10 bin yöre insanının yanı sıra turistler de kullanıyor. Oldukça kötü durumdaki yolu şimdi Alanya’ya yakışır haline getiriyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Grup yolu üzerindeki Çamlıca Mahallesi’nin Muhtarı Nezihi Ünalan, “ Mahalleme yol açıldı, 30 yıldır yapılamayan içme suyu hattı döşeniyor. Şimdi de mahalle halkımın da kullandığı bağlantı yolumuz sıcak asfaltla kaplanıyor. Yıllarca bu kadar hizmeti bir arada görmemiştik. Menderes Başkanımdan Allah razı olsun” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel bölgemize her anlamda büyük destek veriyor. Alanya’nın farklı noktalarında ekiplerimiz çalışıyor. Şimdi de Demirtaş Bölgesi’ni sıcak asfaltla buluşturduk. Yaz boyu asfalt çalışmalarımız sürecek “ dedi.  

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle