Hoşgeldiniz  

AGC başkanlığına İdris Taş seçildi

Semih Köken | 09 Ekim 2021 | Yaşam A- A+

AGC başkanlığına İdris Taş seçildi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin genel kurulu yapıldı. Başkanlığa İdris Taş seçildi.

 

AGC Genel Kurulu bugün Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Mevcut başkan Mevlüt Yeni’nin yeniden aday olmadığı seçimlerde İdris Taş ile Haşmet Öyken’in listeleri yarıştı.

250 üyenin oy kullandığı sandıktan İdris Taş’a 150, Haşmet Öyken’e 95 oy çıktı, 5 oy da geçersiz sayıldı.

İDRİS TAŞ KİMDİR?

1973 yılında Antalya’da doğan İdris taş, 1997 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdi. Yaklaşık 24 yıldır gazetecilik ve televizyonculuk yapan Taş,  Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısıydı. RATEM Başkan Yardımcılığı da yapan Taş, uzun yıllar yerel televizyonlarda yapımcılığını yaptığı programların sunuculuğunu da üstlendi.

İŞTE KAZANAN LİSTE:

AGC’nin başkanlık koltuğunda 15 yıl oturan Mevlüt Yeni genel kurulda bir veda konuşması yaptı. Yeni, sosyal medya hesabından da şu paylaşımı yaptı:

“15 yıl boyunca onurla, gururla canla başla hiç bir karşılık beklemeksizin yürüttüğüm başkanlık görevini emanetin sahibi bana güven duyan üyelerimize kongre de yaptığım bir veda konuşması ile teslim etmenin huzurunu yaşıyorum. Mesele geriye baktığınızda arkanızda ne bıraktığınız önemlidir. Çok şükür güzel hizmetlere imza atma şansı verildi bana. Bende bana güven duyan hiç kimseyi mahcup etmemek için çalıştım çabaladım. İhaneti de vefayı da hepsini yaşadım. Hayat bize çok şey öğretti. Öğrendiklerimiz bundan sonra yol fenerimiz olacaktır. Bu süreçte bana destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Şimdi yeni planlar, projeler ve paslanan kalemimiz bizi bekliyor.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle