Hoşgeldiniz  

18 Mayıs Gecesi Tüm Müzeler Ücretsiz..

SEMİH KÖKEN | 09 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Antalya’da 18 Mayıs gecesi tüm müzeler ücretsiz gezilebilecek. Yılın ilk üç ayında 6 bin 753 kişinin gezdiği Antalya, Alanya ve Side müzeleri Avrupa’da 11’incisi Türkiye’de 10’uncusu kutlanacak ‘Avrupa Müzeler Gecesi’ etkinliği kapsamında mesai saatinin ardından saat 23.00’e kadar ücretsiz olacak.

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 18 Mayıs Pazartesi gecesi için Antalyalılara, yerli ve yabancı turistlere ‘Kimseye randevu vermeyin’ çağrısı yaptı. Televizyon başında vakit öldürmekten, sokaklarda anlamsızca dolaşmaktan daha iyi alternatif sunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Avrupa’da 11’incisi Türkiye’de 10’uncusu kutlanacak ‘Avrupa Müzeler Gecesi’ etkinliği kapsamında, Antalya, Alanya ve Side müzelerinin mesai saatinin ardından saat 23.00’e kadar ücretsiz gezilebileceğini açıkladı.

Giriş ücreti 20 TL olan ve yılın ilk üç ayında 4 bin 902 kişinin ziyaret ettiği Antalya Müzesi, Ocak – Mart döneminde 746 kişinin ziyaret ettiği, 5 TL giriş ücreti bulunan Alanya Müzesi ve 10 TL giriş ücretli, 1105 kişinin ziyaret ettiği Side Müzesi, etkinlik kapsamında ücretsiz gezilebilecek. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle