Hoşgeldiniz  

MENDERES TÜRELİN KEMER BELEDİYESİ Nİ ZİYARETLERİ VİDEO

SEMİH KÖKEN | 10 Mayıs 2014 | Video Galeri A- A+

Antalya’nın ilçelerini ziyaret ederek, ilçe belediye başkanlarıyla istişare toplantıları yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile bir araya geldi. Ziyarette, Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Evrim, Bedrullah Elçin, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fikret Acar, Başkan Danışmanı İsa Akdemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İlyas Çopur da yer aldı. Başkan Gül ve ekibi, Menderes Türel ile beraberindeki heyeti belediyenin kapısında kaşıladı.
TÜREL: HİZMETLERİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Göreve tekrar seçilen Başkan Mustafa Gül’ü tebrik eden Türel, “Kemer’e ele ele birlikte yapacağımız hizmetler hususunda bir çalışma toplantısını icra ediyoruz. 19 ilçede eksiksiz bu toplantıları tamamlayacağım. Seçimler artık geride kaldı ve siyaset zamanı bitti, hizmet zamanı başladı. Vatandaşımız görevi bizlere tebliğ etti. Milletin talimatını en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kemer benim memleketim ve yarı Kemerli sayılırım. Birlikte en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Siyasette, kavga ve çekişmenin hiç kimseye faydası olmamış. Bunu en iyi bilen insanlar olarak, kavga edenin ve husumet yaratanın arasında huzur olmuyor. Birlik, beraberlik ve istişare, halka hizmet noktasında olumlu yansıyor. Biz hizmet borcumuzu en iyi şekilde ödemek için çalışacağız. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluklarını eksiksiz yerine getireceğiz. Kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde hizmetleri birlikte yerine getireceğiz” dedi.
GÜL: BELDİBİ’NE EL ATMAMIZ GEREKİYOR
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gül, “Belediyedeki tecrübenizin, Kemer’e çok büyük sağlayacağını düşünüyoruz. Bunda zerre kadar şüphemiz yok. Kemer önemli bir turizm merkezi. Beldibi, Göynük, Çamyuva ve Tekirova’da sıkıntılar var. Turistin dışarıya çıkabilme ihtimali neredeyse çok az. Yol ve ışıklandırma konusunda sıkıntı var. Biz Kemer’e bir ışıklandırma sistemi kurduk. Aynı sistemi diğer mahallelerimizde de yapmak istiyoruz. Ekim ayından itibaren 4 mahallemizin yollarını elden geçirmek istiyoruz. Özellikle Beldibi’ne el atmamız gerekiyor. Kemer’in her yönüyle insanların daha çok ilgisini çekmeyi istiyoruz” diye konuştu.
TÜREL: YAPAMAZSAK HESABINI MİLLETE VERECEĞİZ
Yasa ve yönetmeliklerin dışına çıkma şanslarının olmadığını vurgulayan Menderes Türel, “Kanun neyi emrediyorsa onu yapmakla mükellefiz. Almış olduğumuz sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz. Her şeyi aşarız, sorun olmaz. Sizin yapamadığınızı biz, bizim yapamadığımızı da siz yapacaksınız. İkimiz de yapamazsak onun hesabını 5 sene sonra millete vereceğiz. En iyi hizmeti yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmet için kolları sıvadık” dedi. Konuşmaların ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti. Toplantı sonunda Başkan Mustafa Gül, ziyaret anısına Türel’e bir plaket takdim ederken, Türel ise Gül’e bir hediye verdi. Kemer’den ayrılan Türel, Finike’ye geçti.

MENDERES TÜRELİN KEMER BELEDİYE ZİYARETLERİ paylaşan: KEMERHABER

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle