Hoşgeldiniz  

Turizm adına kötü bir haber

SEMİH KÖKEN | 26 Haziran 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Rus medyasında yer alan habere göre, 3-5 Haziran tarihleri arasında bir grubun Alanya’daki iki otelinde turistler zehirlendi. Bunun üzerine Pegas ve Intourist, bu iki otelin satışını durdurdu. Haberde, zehirlenen turistlerde ishal ve kusma belirtileri görüldüğü kaydedildi. Rusya’daki popüler değerlendirme sitelerinden birine yorum yazan tatilciler, zehirlenen kişi sayısının 2oo olduğunu da iddid ettiler.

Konuyla ilgili olarak Rus turizm haber sitesi TurDom.ru‘nun ulaştığı otel yetkililerinin olayı reddettiği belirtilirken, Pegas yetkililerinin plaja akan bir dereden denize lağım suyu karıştığını ifade ettiği notu düşüldü. Pegas’ın ayrıca, bu otellere rezervasyon yapan müşterilere farklı oteller önerdiği de öğrenildi.

TurDom.ru’nun haberinde, turistlerin siteye bıraktıkları yorumlarda, yemek servislerinde kirli tabakların kullanıldığı ve bozuk yumurta ikram edildiği kaydedildi.

Bu otellere rezervasyon yapan Pegas yolcularının başka otellere yönlendirildiği belirtilirken, STC Intourist’in de söz konusu otellerin satışını durduruğu ifade edildi. Tur operatörlerinin otellerde konaklayan müşterilere otelde kalma veya ayrılma seçeneği sunduğu ve müşterilerin tamamının ayrılmayı tercih ettiği de haberde yer verilen detaylar arasında.

Siteye yorum giren müşterilerden biri şunları belirtiyor:

“3 Haziran’da, ben, iki çocuğum, torunum ve bir arkadaşım otele yerleştik. Oda güzeldi ve bir sorun yoktu. 5 Haziran’da otelde genel bir zehirlenme oldu. Otelde ne tıbbi yardım yapıldı, ne de doktor vardı. Odasının ışığı sürekli yanık durumda olan doktor geldi ve ışıkları kapatıp gitti. Bir Rus çift doktoru çağırdı ve 30 dolar muayene parası ödedi. Pegas’ın temsilcisi, salgının kirli deniz suyundan kaynaklandığını bize aktardı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle