Hoşgeldiniz  

Teleferiğe yoğun ilgi

SEMİH KÖKEN | 17 Aralık 2014 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Bölgemize gelen yabancıların yanı sıra Antalya halkının çoluk çocuk zirveye çıkma istekleri teleferiğe ilgiyi her geçen gün artırıyor. 16 Kasım’da mevsimin ilk kar yağışına tanık olan zirvenin, daha sonraki yağışlarla tamamen beyaza bürünmesiyle yolcu trafiği de artış gösterdi.

BİR MİLYON İNSAN ZİYARET ETTİ

2.365 metre yükseklikte kar keyfini  yaşayanlar  eşsiz manzaranın ve doyumsuz güzelliklerinin de tadını çıkarıyorlar. Olimpos Teleferik İşletmesi  Genel  Müdürü O. Haydar Gümrükçü,  2007 Haziran ayında hizmete açılan teleferikle  bugüne kadar bir milyon kişiyi zirveye taşıdıklarını söyledi.

Yamaç paraşütünün de ilgi odağı olan Tahtalı Dağı’ndan uçuş yapanların sayısının her geçen yıl arttığına dikkat çeken Genel Müdür Gümrükçü,  bu rakamın şimdiye kadar 2 bin kişiyi aştığını kaydetti.

ÖĞRENCİLERE 15, YETİŞKİNLERE 45 LİRA

Bizim Antalya’ya yaptığı açıklamada,teleferik ücretlerinde öğrencilere indirimli olarak 15 lira, yetişkinlere 45 lira ve yabancılara 25 Euro fiyat uyguladıklarını  belirten Gümrükçü,  “Bu ücret politikamızla hedefimiz, tüm halkımıza çoluk çocuk zirve keyfi yaşatmaktır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle