Hoşgeldiniz  

Peltek: Ekim ayını yüzde 80 dolulukla kapatıyoruz

Semih Köken | 01 Kasım 2021 | Turizm A- A+

Peltek: Ekim ayını yüzde 80 dolulukla kapatıyoruz

Metin Peltek: Ekim ayını yüzde 80 dolulukla kapatıyoruz

Metin Peltek: Ekim ayını yüzde 80 dolulukla kapatıyoruz
Kemer Göynük’te bulunan Miarosa Ghazal Resort’un Genel Müdürü Metin Peltek, Mirosa Otel Grubunun büyüyen ve gelişen bir yapıda olduğuna dikkat çekerek değerlendirmelerde bulundu.

Genel Müdür Metin Peltek “Miarosa grup, beş otelden oluşuyor. Miarosa Ghazal Resort Kemer Göynük’de, Miarosa Kemer Beach Kemer Kiriş’de, diğer üç otelimizde Alanya’da İncekum ve Konaklı Bölgesinde yer alıyor. Grup olarak dört yıllık bir geçmişimiz var. Büyüyen ve gelişen, iyi hizmet vermeye ve misafir memnuniyetine odaklanmış bir grubuz.” dedi.

Ekim ayımı da yüzde 80 dolulukla kapatıyoruz”

Sezonu değerlendiren Metin Peltek, Temmuz ayı ile birlikte dolulularda büyük bir yükseliş yakaladıklarını söylerken, sektörün en büyük sıkıntısının bu dönemde personel olduğunu söyledi. Peltek, “2021 yılı haziran ayı itibarıyla sezonumuz başladı. Sezona sancılı başladık. Sonrasında Temmuz ayından itibaren büyük bir toparlanma yaşandı. Fiyat anlamda istediğimiz rakamlara çok ulaşamamakla beraber doluluk anlamında hedeflediğimize ulaştık. Ekim sonu itibarıyla doluluklarımız yüksek bir şekilde seyrediyor. Yüzde 80’lere varan doluluk oranlarımız ile ekim ayını da kapatıyoruz.” dedi.

Personel sıkıntısı gelecek yıl da devam edecek

Fiyat hedefine ulaşamadıklarını ancak sezon sonunda karlılık sağladıklarını kaydeden Metin Peltek, “En büyük sıkıntılarımızın başında, sektörün de derinden hissettiği personel sorunu vardı. Bu dönemde eleman bulmakta, çalıştırmakta zorlandık. Bu sıkıntının gelecek yıl da devam edeceğini düşünüyorum. Bu konuda ciddi çalışmalar yapılmalı.” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle