Hoşgeldiniz  

KEMER EĞLENCE İÇİN SEZONU BAŞLATTI

SEMİH KÖKEN | 26 Nisan 2014 | Kemer Güncel, Turizm A- A+

Kemer’de turizm sezonun başlamasıyla birlikte gece kulüpleri de kapılarını açarak, yeni sezona ‘merhaba’ dedi. İlçede sezon açılışını ilk olarak Club Aura Kemer yaparken, Club Obsession da kapılarını açtı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Kemer’in ünlü gece kulüpleri, turizm sezonuyla birlikte açılmaya başladı. Kemer’de açılışını ilk yapan eğlence merkezi Club Aura Kemer oldu. Geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen ve 2 bin 500’e yakın yerli ile yabancı turistin doldurduğu gece kulübünde turistler, DJ’lerin mikser başındaki performanslarıyla doyasıya eğlendi. Açılışa, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz ve bazı MHP’li Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Başkan Gül ve ekibi, Club Aura Kemer işletmecileri Adnan Şeker ile Muhittin Toksöz’e, sezonun iyi geçmesi yönündeki dileklerini iletti. Dansçı kızların gösterileriyle renk kattığı gecede, bazı yabancı turistler masa ve barların üzerine çıkarak eğlenceye ortak oldu. Dansçıların erotik şovlar sergilediği gece, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Club Aura Kemer’in ardından Cumartesi günü de Club Obsession kapılarını eğlence müdavimlerine açtı. Açılış partisine Emrah Canpolat, Doğukan Manço, Gizem Sevik ve Oğuzhan Güzelderen katılacak. DJ Canpolat’ın mikser başına geçmesiyle başlayan eğlence, DJ’ler Gizem Sevik ve Oğuzhan Güzelderen ikilisinin performansıyla coşkuya ulaştı. Açılış partisinin kapanış şovunu ise Barış Manço’nun DJ oğlu Doğukan Manço yaptı. Hazırladığı programla davetlileri coşturan Manço’ya, dansçılarda eşlik etti. Buradaki eğlence de sabahın ilk ışıklarına kadar kesintisiz sürdü. Açılış hazırlığı yapan bir diğer gece kulübü Club İnferno ise 25 Nisan Cuma günü açılacak. Club Kristall de 26 Nisan Cumartesi günü açılışını yapacak. Kemer’deki gece kulüplerinde sahneye çıkarak hayranlarıyla buluşacak olan dünyaca ünlü DJ’ler ve müzik gruplarının programları da belli oldu. Gece kulüplerinde, yaz sezonu boyunca hemen hemen her gece bir şov grubu sahneye çıkacakaura

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle