Hoşgeldiniz  

Erkan Güral: Yasaklar kalkmazsa 2021 kayıp yıl olur

Semih Köken | 25 Mayıs 2021 | Turizm A- A+

Erkan Güral: Yasaklar kalkmazsa 2021 kayıp yıl olur

Erkan Güral: Yasaklar kalkmazsa 2021 kayıp yıl olur
NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral sezona ve yeni açtıkları otele ilişkin açıklamarda bulundu.

Pandemiye karşın yatırımda hız kesmeyen NG Kütahya Seramik, 1.5 milyar TL yatırımla yeni otelinin açılışını yaptı. Antalya Kemer Göynük Koyu’nda açılan 480 odalı NG Phaselis Bay’in yapımı 18 ayda tamamlandı.

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, faaliyet gösterdikleri seramik, turizm ve porselen sektörlerinde son bir yılda toplamda 5 milyar TL’yi bulan yatırıma imza attıklarını açıkladı.

”Turizmde yeni fırsatlar olursa değerlendiririz”

NG Sapanca Enjoy, NG Sapanca ve NG Afyon Wellness&Convention’dan sonra NG Phaselis Bay’le turizmde dördüncü otellerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Güral, “Pandemi koşullarında sadece turizmde 1200 kişiye yeni iş imkânı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Güral, turizmde satın alma anlamında yeni fırsatlar olursa değerlendireceklerini, yeni projeler üzerinde de çalıştıklarını aktardı.

”2021 kayıp yıl olur”

Rusya ve Avrupa ülkelerindeki seyahat yasaklarının sektörü olumsuz etkilediğine de işaret eden Güral, şunları söyledi:

“Biz bu yasakların kalkmasını bekliyoruz. Eğer kalkmazsa 2021 yılı kayıp yıl olur. Rusya’da çalıştığımız acentelerden aldığımız bilgiler Rusların Türkiye’ye gelmek istediğini gösteriyor. Ukrayna üzerinden otelimize gelen Rus misafirlerimiz var. Her iki ülke açısından uçuşların tekrar açılması en büyük temennimiz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle