Hoşgeldiniz  

BERLİN’DE KALEİÇİ STANDINA BÜYÜK İLGİ

SEMİH KÖKEN | 05 Mart 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Turizm sektörünün tüm bileşenlerini buluşturan Uluslararası Berlin Turizm Borsası (ITB) açıldı. Muratpaşa Belediyesi; ITB Berlin’e, Kaleiçi konseptli standı ile katıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin özel Kaleiçi konseptli standı, ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşıyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ziyaretçileri Antalya’ya davet ederken Kaleiçi’nin de tanıtımını yapıyor.

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Heyeti, turizmciler, Kültür ve Turizm Bakan eski Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile çok sayıda Türk ve yabancı konuk, Muratpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tüm konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Fuarın, dünyanın en büyük turizm buluşması olduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Turizm sektörüne, esnafımıza destek vermek amacı ile aktif katılım sağladık. Kaleiçi rehberimiz ile rezervasyon gibi interaktif hizmetlere olanak tanıyan www.kaleicioldtown.com adlı Kaleiçi tanıtım ve hizmet web portalını da kullanıma sunduk” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle