Hoşgeldiniz  

Başkan Uysal’dan Gagavuzlara davet

Semih Köken | 29 Nisan 2016 | Antalya Haber, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Uysal’dan Gagavuzlara davet

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Irina Vlah’ı ziyaret ederek Antalya’ya davet etti.

 

Davetli olarak gittikleri Gagavuzya’da, inceleme gezileri ile ziyaretlerini sürdüren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve meclis üyelerinden oluşan heyet, Gagavuzya (Gökoğuz Yeri) Özerk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Irina Vlah’a konuk oldu. Başkan Uysal, Gagavuzya Başkanı Vlah’la görüş alışverişinde bulundu.

TARIM VE TURİZM

Gagavuzya Başkanı Vlah’a, ziyaret anısına hediyeler sunan Başkan Uysal, Türk dünyasından, dost ve kardeş bir ülkede olmaktan duyduğu memnuniyeti diye getirdi. Başkan Uysal, Gagavuzya Başkanı Vlah’ı, Antalya’ya davet etti. Gagavuzya Başkanı Vlah’da, Antalya’nın tarım ve turizm alanlarındaki birikimlerinden yararlanabileceklerini söyledi.

 

Gagavuzya Başkanı Vlah’ın, Başkan Uysal’a anı plaketi verdiği ziyarette, Muratpaşa Belediye meclis üyeleri Yener Altıntaş, Ali Kuş, Mimar Sinan Özkan, Hüseyin Erşin, Mustafa Taşbaş, İzzet Sultanyar, Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Vadim Çoban ve belediye meclis üyesi Andrei Kılçık da hazır bulundu.c9e016a76d79b85401fa228a452ae8b7 f2dba63772e8d94a022d6210412e2d7f

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle