Hoşgeldiniz  

BAKAN ERSOY TEMMUZU İŞARET ETTİ

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2020 | Turizm A- A+

BAKAN ERSOY TEMMUZU İŞARET ETTİ

Mehmet Nuri Ersoy bu sefer temmuz ayını işaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, turizmde yoğunluk için temmuz ayını işaret ettiği belirtildi. Ersoy daha önceki açıklamalarında haziran başında iç turizmin başlayacağını ifade etmişti.

 

Salı günü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi, Antalya’daki Ak Partili ve MHP’li il ve ilçe başkanları ile bu partilere mensup belediye başkanlarının katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, turizmde yoğunluk için temmuz başını ve otasını işaret ettiği belirtildi.

 

Dış turizm için temmuz ayının ortasına işaret etti

 

Sputnik’te yer alan habere göre toplantıda, pandemiden çıkış sonrası normalleşme süreciyle birlikte atılacak adımlar değerlendirildi. Edinilen bilgiye göre Bakan Ersoy, turizmde yoğunluk için temmuz ayını işaret etti. Ersoy, YKS ile LGS sınavlarının haziranda yapılacağını hatırlatarak, iç turizmde doluluğun temmuz ayının ilk haftasında başlayacağını söyledi. Ersoy, “Temmuz ayının ortasında dış turizmde de yoğunluk bekliyoruz” dedi.

 

İngiltere, Almanya ve Rusya ile yakın temas

 

Bakan Ersoy, özellikle İngiltere, Almanya, Rusya ile yakın temas halinde olduklarını, bu üç ülkeden de yoğun şekilde turist gelmesini beklediklerini anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle