Hoşgeldiniz  

Atv Turlarına Yoğun İlgi

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

 

Antalya‘nın Kaş İlçesi’ne gelen tatilciler, ATV turlarına yoğun ilgi gösteriyor. Patara bölgesinin eşsiz doğasında yapılan turlara katılanlar eğlenceli bir gün geçiriyor.

Kaş’a bağlı Kalkan, Patara ve çevresine tatile gelen ve ATV turuna çıkmak isteyen turistler, minibüslerle Patara Mahallesi’ne getiriliyor. Görevliler tarafından hazırlananATV‘ler turistlere tanıtılıyor, nasıl kullanılacağı ve nelere dikkat edileceği anlatılıyor. Çıkış noktasının yanında bulunan daire biçimindeki pistte 15 dakikaya yakın sürüş eğitimi yapılıyor. Ardından doğanın içinde yolculuk başlıyor.

Bir süre sonra Patara Mahallesi’nin girişinden geçilerek Eşen Çayı’nın Akdeniz‘e döküldüğü bölgedeki kum tepeleri arasında yol alınıyor. Oradan çayın denize döküldüğüÇayağzı‘na gidiliyor. Burada verilen molada isteyen denize veya çaya girebiliyor. Ardından tekrar kum tepelerine gidiliyor. Tepelerde yol alınırken ATV‘si kuma saplanan turistlerin yardımına görevliler koşuyor. Kum tepeleri arasından tekrar Patara’ya dönüş başlıyor. 2 saat süren tur başladığı noktada sona eriyor. Tur boyunca yaklaşık 25 kilometre yol alınıyor. 15- 75 yaş arası herkesin katılabildiği turlara özellikle yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Tura katılan Çağatay Güleç, “Tozlu, topraklı, taşlı yollarda gezdik. Manzara gayet güzeldi. Deniz kenarına indik. Orada suya da girdik. Gayet eğlenceliydi. İyi bir yolculuk oldu. Gayet memnun kaldık” dedi.

İngiliz Richael Phipps Center, “Çok güzel bir akşamüstü geçirdik, motor üstünde ailem ve ben. Çok eğlenceliydi. Gün batımını seyrettik. Plajlardan geçtik, kum tepelerini aştık” diye konuştu.

İrlandalı Susie Reames de “Hızlı araba kullanmayı, tozun toprağın içinde gezmeyi, ailenizle eğlenmeyi seviyorsanız, bu motorlara binmenizi tavsiye ediyorum. Ailemle birlikte katıldım. Herkes çok sevdi. Çok güzel zaman geçirdik. Mükemmel bir deneyimdi” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle